Lūdz palīdzību, lai puisītis nepazaudētu spēju staigāt

tautaruna.lv 17.augusts 2018, 19:30
 
Ekrānuzņēmums/Facebook
Biedrība "Palīdzēsim viens otram" lūdz palīdzību, lai varētu savākt nepieciešamos naudu 7 gadus vecajam Artūram, lai puikam varētu veikt gūžas operāciju

"Dāvināsim Artūram (7 gadi) laimīgu bērnību un pilnvērtīgu turpmāko dzīvi - tā varētu teikt par līdz šim mūsu organizācijas vēsturē apjomīgāko palīgā saucienu, ar kuru pie “Palīdzēsim viens otram” ir vērsusies Artūra (bērna vārds mainīts) māmiņa Zanda (arī māmiņas vārds mainīts), lai nodrošinātu iespēju dēlam veikt tik ļoti nepieciešamo gūžas operāciju (Artūram 4 gadu vecumā tika konstatēta gūžu slimība Pertes, kuras rezultātā noirst gūžas kauls, kas ar laiku atjaunojas)," rakstīts biedrības "Facebook" lapā.

"Lai to nodrošinātu, Artūram Vācijas klīnikā būtu nepieciešams veikt diezgan steidzamu gūžu operāciju (pēc ārstu prognozēm, operāciju neveicot viena līdz divu mēnešu laikā, gūžas kauls lūzīs, un puika paliks gulošs), kuras izmaksas sastāda EUR 23520.27, un segt šādas izmaksas nav ģimenes spēkos (ģimene par saviem līdzekļiem ir spējīga apmaksāt turpceļu un atgriešanos Latvijā). “Palīdzēsim viens otram” komanda ir pārliecināta, ka kopīgiem spēkiem mēs varam nodrošināt Artūra ārstēšanu, lai Artūrs turpmāk varētu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un nepaliktu par bērnu ar īpašām vajadzībām, kurš savu ikdienu pavada slimības gultā.

Protams, daudziem no Jums radīsies jautājums, kāpēc nepieciešama tik dārga operācija, un kāpēc tieši Vācijas klīnikā? - atbilde ir gana vienkārša, proti, diemžēl Latvijā problēma tiktu risināta, gūžā ievietojot implantu, kurš augošam bērnam ik pēc dažiem gadiem būtu jāmaina, bet Vācijas klīnikā problēma tiks atrisināta, veicot vienreizēju operāciju, kuras rezultātā gūžas kauls atjaunosies, un puika spēs arī turpmāk dzīvot pilnvērtīgu dzīvi (plašāku aprakstu par Artūru un klīniku atradīsiet pielikumā).
Kopīgiem spēkiem mēs varam nodrošināt, ka jau nākamo vasaru Artūrs pavadīs spēlējot futbolu ar tēti, dosies savā pirmajā pārgājienā un, kas zina, varbūt arī sastaps Porziņģi, lai uzspēlētu basketbolu."

Aicinām ziedot Artūra ārstēšanai:
biedrība "Palīdzēsim viens otram."
reģistrācijas Nr. 40008260372
AS “Swedbank”, konta Nr. LV06HABA0551043090995
vai
PayPal : palidzesim.viens.otram@gmail.com
Ar norādi: Artūra operācijai

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:51

Jaunākās diskusijas