"Bija jāizvēlas starp ratiņkrēslu vai operāciju"; lūdz palīdzēt deju skolotājam

tautaruna.lv 10.augusts 2018, 20:01
 
Attēlam ilustratīva nozīme / pixabay.com
Ģimene lūdz sabiedrības palīdzību, lai atkal uz kājām nostātos Cesvaines vidusskolas "Sprīdīšu" deju skolotājs.

"Reti dzīvē nācies prasīt palīdzību. Deju skolotājam Jānim Šķēlem ļoti vajadzīgs finansiāls atbalsts. Mums bija jāizvēlas starp ratiņkrēslu vai steidzamu operāciju. Operācija maksā 3000 eiro! Mūsu ģimene būs jums ļoti pateicīga, ja palīdzēsiet Jānim atkal staigāt un uzkāpt atkal uz Cesvaines vidusskolas skatuves, radot jaunas dejas lieliem un maziem Cesvaines "SPRĪDĪŠIEM"!" raksta Marika.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Sieviete sašutusi, ka ģimene nav spējusi gūt atbalstu no valsts, lai operāciju veiktu ātri un kvalitatīvi: "Diemžēl esam mēnesi noņēmušies ar Latvijas veselības sistēmu.

Jūs pat nespējat iedomāties ar ko jums nāksies saskarties šajā valstī, ja jums kaut kas nopietns notiks un vajadzēs steidzami kaut ko darīt.

Pirms 3 nedēļām pat ātrie nezināja kur viņu vest un kurš viņu ņems pretī. Tad tu pēkšņi konstatē, ka neirologi Rēzeknē, Madonā, Jēkabpilī jūlija mēnesi ir atvaļinājumā. Kādu slimnīcā ielika tādu pēc 14 dienām izlaida ārā ar kā ķirurgs teica , ar miglu bildēm, kurās tu knapi kau ko vari saskatīt. Pamēģiniet pieteikties Rīgā pie laba neiroķirurga un redzēsiet, cik nedēļas stāvēsiet rindā. Un pēc tam ja tiksiet pie operācijas pa velti, tad iznākumu nezināsiet, jo jums dos 30 procentus! Piedodiet, nevaram sagaidīt valsts atbalstu!"



Ziedojuma konts:

Jānis Šķēle

LV07PARX0014428170001

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas