Lūdz palīdzību ASV mirušā latviešu basketbolista ģimenei

tautaruna.lv 5.augusts 2018, 13:30
 
F64 Photo Agency
Sestdien, 28.jūlijā, ASV traģiski gājis bojā latviešu basketbolists Kristers Zeidaks. Šobrīd tiek vākti līdzekļi viņa meitai un sievai.

Zeidaks, kuram bija 28 gadi, dzīvību zaudējis sestdienas rītā Floridas štata Neipelsas pilsētā, kad ar 2004.gada izlaiduma automašīnu "Chevy Silverado" smagi ietriecies kokā.Kā liecina policijas piedāvātā informācija, Zeidaka vadītā automašīna ignorējusi "Stop" ceļazīmi un sākotnēji ietriekusies apmalē, bet pēcāk arī kokā, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Vadītājs miris notikuma vietā, turklāt viņš neesot bijis piesprādzējies.

Kā liecina informācija mājaslapā "GoFundMe", tad šobrīd tiek vākti līdzekļi, lai atbalstītu bez tēva palikušo Kristera divus gadus veco meitu.

"Viņš ārkārtīgi mīlēja savu divus gadus veco meitu. Viņš bija lielisks draugs, vienmēr smaidīgs un priecīgs. Viņš bija lielisks basketbolists. Vissvarīgākais- viņš bija mīlošs tēvs, kurš smagi strādāja, lai parūpētos par bērnu. Tie, kas viņu pazina, bija laimīgi," teikts vietnē, kur tiek vākti līdzekļi.

Publicētajā informācijā norādīts, ka ziedojumu vākšanu sākuši Kristera draugi. "Visa savākta nauda tiks nodota Kristera ģimenei- meitai un sievai."

Ziedojuma kampaņā plānots savākt 20 000 dolāru. Šobrīd redzams, ka ziedoti aptuveni 550 dolāri.

"GoFundMe" ir 2010.gadā izveidota pasaulē lielākā ziedojumu vākšanas platforma. Līdz šim dažādos projektos kopā savākti teju 5 miljardi dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:42

Jaunākās diskusijas