Atrasta dzīva no slimnīcas pazudusī Evita; māsa skaidro situāciju

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 7.jūnijs 2018, 11:22
 
bezvests.lv/Facebook
Kā iepriekš ziņots, 3. jūnijā no Jelgavas slimnīcas bez vēsts pazuda sieviete. Policija un organizācija Bezvēsts.lv vēlā trešdienas vakarā ziņoja, ka 33 gadus vecā Evita ir atradusies. Ģimene skaidro, kur sieviete tika atrasta.

Sievieti atraduši radinieki kopā ar vietējiem Jelgavas brīvprātīgajiem, kuri meklēja viņu slimnīcas apkārtnē.

“Māsu izdevās atrast aptuveni kilometra attālumā no Jelgavas slimnīcas, no kurienes viņa pazuda pirms 3 dienām. Evita zaudējusi spēkus gulēja zālē pie upes. Viņas ķermeņa temperatūra, pēc mediķu teiktā, bija pazemināta līdz 34 grādiem. Tas, ka viņu šodien atrada, iespējams, izglāba viņas dzīvību. Šobrīd viņa ir kopā ar mūsu otru māsu Ivetu un atrodas slimnīcā mediķu uzraudzībā, kur viņai sniedz visu nepieciešamo palīdzību. Pateicamies visiem brīvprātīgajiem par palīdzību. Saprotam, ka ne vienmēr tas iespējams fiziski, jo pazūd taču tik daudz cilvēku! Jebkurā gadījumā, mēs visiem esam ļoti, ļoti pateicīgi - gan tiem, kuri fiziski meklēja, gan tiem, kas dalījās ar informāciju un palīdzēja ar publikācijām, kā arī morāli mūs atbalstīja," pateicas Evitas māsa Līga.

Atgādinām, ka 3. jūnijā ap plkst.19:00 viņa izgāja no Jelgavas slimnīcas un neatgriezās. Pēdējo reizi viņu pazušanas dienā ap plkst 14:00 slimnīcā redzēja viņas māsa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas