Lūdz palīdzību, lai paralimpietis Rihards nokļūtu pasaules čempionātā ASV

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 5.jūnijs 2018, 19:44
 
Publicitātes foto
Latvijas Paralimpiskā komiteja kopā ar paralimpiskās iejādes sportistu Rihardu Sniku un viņa ģimeni aicina ziedot līdzekļus, lai sportists varētu doties uz Pasaules čempionātu paralimpiskajā iejādē, kas no 11. septembra līdz 26. septembrim norisināsies Amerikas Savienotajās Valstīs, vēsta komitejas ieraksts sociālajos tīklos.

Latvijas Paralimpiskās komitejas ikgadējais budžets nepieļauj atkāpes un papildu līdzekļi šī Pasaules čempionāta izmaksu segšanai komitejai nav. Lai nodrošinātu Riharda un viņa komandas dalību sacensībās, nepieciešami 20 000 eiro, no kuriem tiks segtas zirga transportēšanas un uzturēšanas izmaksas. Pirmā iemaksa 30% apmērā veicama līdz 3. jūlijam.

"Jau iepriekš esam pārliecinājušies par milzīgo līdzcilvēku atbalstu, tāpēc vēršamies pie jums ar lūgumu palīdzēt, lai kopīgiem spēkiem mēs iegūtu nepieciešamos līdzekļus! Priecāsimies par ikvienu ziedoto centu, "Patīk" vai "share", jo kopā mēs varam vairāk! Ieguldījums Riharda dalībā Pasaules čempionātā būs vēl viens pieturas punkts sportista dalībai Tokijas Paralimpiskajās spēlēs!" vēsta komitejas ieraksts.

Ziedojumiem:

Banka: Citadele
Bankas konta īpašnieks: Latvijas Paralimpiskā komiteja
Bankas konta numurs: LV61PARX0004929600005
Mērķis: Rihardam Snikus

Rihards jau kopš bērnības cieš no bērnu cerebrālās triekas, tomēr pat neskatoties uz to, puisis aktīvi nodarbojas ar velosportu un paraolimpisko iejādi, kā arī ikdienā izdzīvo krāsainu sociālo dzīvi. „Ja es neko nedarīšu, tad manā vietā neviens cits to nedarīs”, tā Rihards, kurš iedvesmojas no saviem panākumiem un ģimenes, kuri par viņu rūpējas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas