Indijā pazudušās Līgas māsa: Es bez viņas prom nedošos

Lelde Veinberga 9.aprīlis 2018, 11:43
 
Ekrānuzņēmums/SWNS
33 gadus vecās Līgas Skromanes māsa netaisās pamest Indiju, kamēr neatradīs Līgu, "Irish Sunday Mirror" apliecinājusi Ilze.

Kā jau iepriekš ziņots, 14. martā bez vēsts pazuda Līga Skromane. Sieviete pazuda Indijas dienvidos, Keralas štatā. Latvijas pilsone Līga Skromane kopā ar māsu Ilzi bija ieradusies Indijā, lai ārstētos pēc tradicionālajām ajūrvēdas metodēm. Līga cieš no smagas depresijas. Pazušanas dienā viņa atstājusi ajūrvēdas centru Pothenkodes ciematā. Kāds autorikšas vadītājs pastāstījis policijai, ka viņš aizvedis Līgu uz netālo Kovalamas kūrortu, taču arī tur policija nav spējusi viņu atrast.

Ilze norāda, ka arī pēc gandrīz mēnesi ilgas pazušanas, meklēšanas darbi turpinās un viņa netaisās pamest Indiju bez savas māsas. Ilze stāsta, ka pirmajās dienās pēc Līgas pazušanas vietējā policija situāciju nav ņēmusi nopietni. Vien 10 dienas pēc sievietes pazušanas tika noorganizēta speciāla izmeklētāju komanda, kas uzsāka meklēšanas darbus.

Pazušanas dienā Kovalamas pludmalē Līga runājusi ar diviem garāmgājējiem, bet tad vairs nav manīta.

"Viņa redzēta ierodamies pludmalē un staigājam gar okeāna krastu, bet nav redzēta pludmali pametam," stāsta Ilze. Līgas māsa divas nedēļas uzturējās pludmalē, lai to iepazītu, taču vietējie iedzīvotāji norādījuši, ka pludmali ir grūti pamest nepamanītam, jo pludmalē uzturas daudz atpūtnieku un vietējo tirgotāju.

Ilze un Līga / Ekrānuzņēmums/SWNS

Divi aculiecinieki, kuri redzēja Līgu, pastāstījuši, ka viņa izskatījās ļoti skumja. Ģimenes lielākās raizes sagādā doma, ka Līga bijusi pārāk lētticīga un iesēdusies kādā svešā automašīnā. Māsa pārliecināta, ka sieviete nebija tādā stāvoklī, lai nodarītu sev pāri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas