Pazudušās Līgas māsa ar asarām acīm: Viņa jau 9 dienas ir kā izgaisusi

Portāls nra.lv 23.marts 2018, 9:45
 
Ekrānuzņēmums no video/Facebook
Kā iepriekš ziņots, 14. martā Indijas dienvidos, Keralas štatā pazuda Latvijas pilsone Līga Skromane. Līgas māsa Ilze kopā ar tuviniekiem velta visus spēkus, lai atrastu Līgu.

33 gadus vecā sieviete Indijā ieradās 2.februārī kopā ar māsu Ilzi, lai izietu sešu nedēļu ajūrvēdiskās ārstēšanas kursu.

Abas sievietes kopš 21.februāra uzturējās Dharmas Ajūrvēdas un dziedniecības centrā, bet kad 14.martā no rīta pulksten 6:30 Ilze devās uz jogas nodarbību, māsa palika istabā, aizbildinoties ar galvassāpēm. Kad Ilze pēc stundas atgriezās no jogas, Līgas nekur nebija atrodama. Pēdējās ziņas liecina, ka sieviete lūdza garāmbraucēju viņu aizvest līdz Kovalamas pludmali, kur ap pulksten 11:30 viņu redzējuši divi liecinieki, bet vēlāk sievieti neviens nav redzējis.

Indijā ir ieradies arī Līgas draugs, īrs Endrjū, kurš kopā ar draudzenes māsu izmisīgi meklē viņu, apstaigājot pludmales un visas tuvējās apkaimes vietas, iztaujājot vietējos iedzīvotājus un sniedzot intervijas vietējiem žurnālistiem.

Tagad Līga pazudusi jau deviņas dienas un viņas māsa sociālajos tīklos turpina ievietot lūgumus pēc palīdzības. Kādā videomateriāliem Ilze raudot pateicās par atbalstu un lūdz dalīties ar informāciju. "Viņa vienkārši izgaisa..." izmisumā saka Ilze.

Ģimene saskars ar grūtībām saistībā ar meklēšanas darbiem, jo neuzskata, ka policija pietiekami aktīvi strādā, lai Līgu atrastu. "Ir grūti noskatīties, ka policija šo situāciju neuztver nopietni. Vien vakar [nedēļu pēc Līgas pazušanas] viņi sāka nopietnus meklēšanas pasākumus, kad sazinājāmies ar trīs dažādiem ministriem Indijā un Latvijas pārstāvniecību, lai viņi runātu ar policijas priekšnieku," ceturtdien izplatītajā video stāsta Ilze.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas