Jaunumi par divgadīgo zēnu, kuram ir trausli kauli; labdari izdarījuši brīnumu

Portāls nra.lv 28.februāris 2018, 14:21
 
Ekrānšāviņš/facebook
Jau iepriekš ziņojām par divgadīgo Jānīti, kurš savā mūžā jau nēsā 14. ģipsi. Bērnam ir trausli kauli un tie bieži lūzt. Ģimene lūdza palīdzēt bērnam, lai viņš nokļūtu uz ārstniecības iestādi, kur sola veselību uzlabot.

Kā iepriekš ziņots, bērns slimo ar Osteogenesis imperfecta (Trauslo kaulu saslimšana).

"Jūs mums jau vienreiz palīdzējāt, bet diemžēl Jānītimm (vārds mainīts) kauli lūzt arvien biežāk. Jau pārcieta 2 operācijas pēc smagiem lūzumiem ar nobīdēm.

Es vairs nevaru sēdēt ar nolaistām rokām un aktīvi sāku meklēt vecākus, kuru bērniem ir trausli kauli, lai saprastu kādas ārstēšanas iespējas ir ārpus Latvijas robežām. Uzzināju, ka Maskavas klīnika veiksmīgi ārstē bērnus ar tādām diagnozēm. Lūzumu biežums samazinās 2-3 reizēs līdz pilnībā izzūd," "Palīdzēsim vien otram" rakstīja māte.

Lai zēnam palīdzētu bija nepieciešami 2500 eiro. "Ar patiesu prieku varam paziņot, ka pateicoties Jūsu visu fantastiskajai atsaucībai, mazāk kā 48 stundu laikā “Jānītim” saziedoti jau vairāk kā 4187.87 eiro (ziedojumu apmērs kontā uz 26.02.2018. plkst 19:30), un kopīgi ar “Jānīša” vecākiem tiks organizēt nokļūšana pie speciālistiem, nepieciešamās terapijas saņemšana!

Aicinot ziedot norādījām aptuvenās izmaksas, kuras noteikti pieaugs, bet pateicoties Jūsu atsaucībai, varēsim segt arī tās. Kad zināsim precīzu datumu un būsim veikuši pirmās izmaksas slimnīcai , ievietosim apkopojumu no bankas konta (ziedojumus un kopējo summu) un katru izlietojumu! Liels paldies," raksta Edijs Pipars.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

28.februāris 2018

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas