Sievietei ikdienā palīdz trūcīgajiem, pati dzīvot sliktos apstākļos

Portāls nra.lv 19.janvāris 2018, 11:15
 
facebook.com/Palīdzēsim viens otram
Organizācija "Palīdzēsim viens otram" pastāstījusi par kādu savu "darba rūķi", kuram nākas dzīvot sliktos apstākļos un ir nepieciešama palīdzība mājvietas remontam.
"Inese ir sieviete ar plašu sirdi, kas ikdienā strādā pamatdarbu, un audzina piecus aizbildniecībā paņemtus bērniņus. Inese jau ilgstoši par viņiem rūpējas, un ir gan mātes, gan tēva vietā.


Papildus visam iepriekšminētajam, Inese atrdod laiku, lai palīdzētu citiem - jau kādu laiku viņa ir pievienojusies mūsu komandai, un ir viens no "noliktavas rūķiem", kas rūpējas par to, lai tiktu pieņemti ziedojumi, saņemtās lietas sašķirotas, un tad operatīvi sadalītas nodošanai ģimenēm, kurām nepieciešama palīdzība.

Es Inesi zinu jau ilgi, un zinu, cik viņa ir lielisks un spēcīgs cilvēks, kā viņa cīnās par bērniem, lai viņiem nekā netrūktu. Viņa pati saviem spēkiem mēģina visu sakārtot un pielabot, bet ir viena lieta, kuru bez palīdzības un atbalsta nav cerību atrisināt saprātīgā termiņā.

Proti, runa ir par vannas istabas un tualetes ierīkošanu mājā, lai dodu iespēju bērniem nomazgāties piemērotos apstākļos. Lai arī Inese nedzīvo "dziļos laukos", šobrīd bērni spiesti mazgāties bļodā, lai arī mājā ir izdevies ievilk gan centralizēto ūdensvadu, gan kanalizāciju!

facebook.com/Palīdzēsim viens otram

Tāpēc mēs vēlamies iepriecināt Ineses ģimeni un kopīgiem spēkiem izbūvēt viņai vannas istabu un tualeti (piemērota telpa mājā ir pieejama). Vēlamies izveidot tikai pašu nepieciešamāko, bez liekām "ekstrām" un liekas greznības," situāciju skaidro organizācijas dibinātājs Edijs Pipars.

facebook.com/Palīdzēsim viens otram

Palīdzēt var, sazinoties ar oranizāciju Facebook.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas