Tuvinieki izmisumā; iespējams, pazudušais Rihards uz Holandi nav devies

Portāls nra.lv 13.oktobris 2017, 12:00
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Kā iepriekš ziņots, tuvinieki meklē pazudušo Rihardu Leimani, kurš pazuda Rīgā un bija plānots devies uz Holandi, kur nav nonācis.

Rihards pēdējo reizi redzēts 09.10.2017 plkst.18:00 izejot no mājām Rīgā , Jēkabpils iela 9 un sakot, ka paliks pie drauga pirms došanās uz Holandi,kur bija atrasts darbs. Taču izrādās, ka nekas ar draugu nav ticis sarunāts.

Holandes darba devējs arī nevar sazināties ar Rihardu. Līdzi Rihardam bija telefons (kurs līdz 10.10.2017. rītam bija aktīvs, tagad ir atslēgts) un mugursoma ar personiskajām mantām.

Portāls Kasjauns.lv sazinājās ar vīrieša māsu Zitu, kura paskaidroja, ka joprojām nav neviena pavediena, kur viņš varētu būt devies: "Nav nekādu jaunumu un pavedienu, kur meklēt. Mēģinām šķetināt, taču bez rezultātiem."

Ģimene vērsusies policijā."Draugi ir izmisumā, visi aktīvi meklē. Domājams, ka viņš nemaz negribēja doties prom uz Holandi," saka Zita Leimane.

PAZĪMES: Augums ap 175 cm, kalsns. Mati vidēji tumši brūni, acis dziļas gaisi zilas. Bija ģērbies sarkanās Nike kedās, tumšas krāsas džinsos, rudens virsjakā, kura bija trīskrāsaina - bordo, bēša un tumši zila, bordo krāsas ziemas cepurē un pārgājiena mugursomā.

Avots: kasjauns.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas