Pensionāre ar asarām acīs pateicas anonīmam labdarim

Portāls nra.lv 7.jūlijs 2017, 13:07
 
F64 Photo Agency
Latvijā netrūkst godprātīgu cilvēku un to pierāda arī sirmgalves pateicība kādam cilvēkam, kurš atradis viņas nozaudēto maku un nogādājis to īpašniecei.

86 gadus vecā Elza Blīzgna ar asarām acīs vēlas pateikties anonīmajam labdarim, kurš atradis un atdevis viņai nozaudēto maku ar visu naudu, raksta "liepājniekiem.lv"

2. jūlijā pensionāre Liepājā atgriezusies no laukiem Ziemupē. Lai nokļūtu Dzērves ielā, vispirms no stacijas braukusi ar 6., pēc tam pārsēdusies 10. autobusā. "Todien biju slima, tāpēc neko nedarīju, bet nākamajā dienā man bija jāiet uz masāžu. Taču, skatos, mana maciņa nav! Sapratu, ka esmu to pazaudējusi autobusā."
Viņas pazaudētajā makā bijuši 40 eiro un dokumenti. 5. jūlijā, atgriežoties mājās no masāžas, sirmgalve pamanījusi, ka no viņas pastkastītes rēgojas pašvaldības izdevuma "Katram Liepājniekam" avīze. "Atslēdzu un, ko es redzu, - zem avīzes mans maciņš ar visu naudu iekšā! Ne centa nav pazudis! Neraudāju, kad maku pazaudēju, bet, kad atradu - tad gan nevarēju savaldīties. Gribu šim cilvēkam paldies pateikt, bet nezinu, kurš tas ir. Tāpēc vēlos to izdarīt vismaz ar "Kurzemes Vārda" palīdzību," saka kundze, piebilstot, ka kaut kas tāds, visticamāk, dzīvē varot notikt tikai vienreiz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:45

Jaunākās diskusijas