Sieviete saniknojas: Baisas dusmas uzsit visi tie resnie nespējnieki

tautaruna.lv 15.jūnijs 2023, 4:30
 
Rūta Kalmuka/f64
Dusmas sievietē izraisījuši cilvēki, kuri bez attaisnojoša iemesla pie lielveikaliem izmanto ģimenes stāvvietas. Tajā pašā laikā cilvēkiem ar maziem bērniem nākas ierūmēties parastajās stāvvietas, kur pat durvis lāgā nevar atvērt, lai izceltu bērnu un ratiņus.

Ieraksts "Twitter": "Brīdinu, būšu rupja un aizskaroša šajā ierakstā. Baisas dusmas uzsit visi tie resnie nespējnieki bez bērniem automašīnā, kas liek savus auto ģimenes stāvvietās. Tikko manā priekšā tādi trīs nostājās un es ar mazuli spiežos standarta stāvvietā, jo, redziet, sliņķiem vairāk vajag!" Autore turpina: "Tieši tādi no tām automašīnām vēlās ārā. Šādas attieksmes dēļ arī ir resni, jo acīmredzot baidās noiet liekus 30 metrus vispār pa dzīvi."

Komentētāji iesaka: "Efektīvs paņēmiens ir ar lūpeni uz vējstikla uzrakstīt, piemēram, "nedari tā!" Mana sieva tā darīja mašīnām, kas tika atstātas priekšā izbrauktuvei no mājas Rīgas centrā, kam nevarēja tikt garām."

"Tas pats ar invalīdu stāvvietām. Nesen pavisam skumji palika, kad viens tāds "nespējnieks" noparkoja savu bmw bez atbilstošas atļaujas invalīdu vietā un viņam sekoja dēls no pasažiera vietas. Tad sapratu, ka šī attieksme un vērtību vakuums tiek nodots no paaudzes paaudzē."

"Es reizēm ķecerīgi nodomāju, ka varētu izmantot tās stāvvietas arī tad, kad man auto nav bērnu, bet vienmēr atceros, cik pašai čakarīgi ar 2 zem 3 un atstāju to vietiņu tiem, kam tiešām vajag. Vai slikti audzinātiem īpatņiem."

"Tas bija pat pieklājīgi! Regulāri ar to saskaros un nekad nepagūstu varoņus pārķert, jo esmu auto ar bērnu. Tikko viens ar odekolonu aplējies pauts ieņēma pēdējo pieejamo ģimenes vietu, kaut stāvvietā bija brīvas parastās vietas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas