Lai atgūtu ūdenī iekritušu telefonu, tiek iztukšota miljoniem litru liela ūdenskrātuve

tautaruna.lv 2.jūnijs 2023, 17:30
 
pixabay.com
Indijā kāda amatpersona iztukšoja milzīgu ūdens rezervuāru, lai atgūtu tajā iekritušu tālruni. Par šādu nekaunību, turklāt sausuma un karstuma sezonā, ierēdnis tika atlaists no darba, raksta UNIAN.

Indijā kāda valdības amatpersona iztukšoja miljoniem litru lielu ūdenskrātuvi, lai atrastu tālruni, kas viņam iekrita ūdenī, uzņemot selfiju. Pēc skandāla ierēdnis tika atlaists no darba, vēsta CNN.

Četru dienu laikā no Paralkotas ūdenskrātuves tika izsūknēti vairāk nekā 2 miljoni litru ūdens, lai atgūtu "Samsung" tālruni, kas pieder vietējai amatpersonai - pārtikas inspektoram Raješam Višvam.

Kā izrādījās, pagājušajā svētdienā Višva ar draugiem pastaigājās gleznainā vietā Indijas centrālajā Čhattisgarhvitas štatā. Šīs pastaigas laikā telefons izslīdēja no rokām un iekrita ūdenskrātuvē.

Ierēdnis noīrēja dīzeļdegvielas sūkni, lai novadītu ūdeni tuvējā kanālā un atgūtu tālruni. Vēlāk amatpersona apliecināja, ka ir saņēmis atļauju sūknēt ūdeni no rezervuāra.

Viņš arī norādīja, ka lūdzis vietējos iedzīvotājus mēģināt dabūt tālruni, taču viņi to nevarēja atrast, jo ūdenskrātuvē bija pārāk dziļš.

Tomēr Višvas darba devējs secināja, ka vīrietis ļaunprātīgi izmantojis savu stāvokli un karstuma sezonā izšķērdējis miljoniem litru ūdens. Varas iestādes arī norādīja, ka amatpersonai nav dota atļauja atsūknēt ūdeni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas