Edijs Klaišis nikni kritizē Saeimas komisiju; "Šī bija pirmā un pēdējā reize"

tautaruna.lv 28.maijs 2023, 18:30
 
pixabay.com
Jauniešu "Open" centra vadītājs Edijs Klaišis "Twitter" dalījies ar skaudru atziņu - devies uz Saeimas sociālo un darba lietu komisiju pastāstīt par reālo viņa redzes lokā esošo jauniešu situāciju, bet pretīm saņēmis smīkņāšanu un augstprātību.

Ieraksts "Twitter": "Šodien pirmo reizi aizgāju uz Saeimas sociālo un darba lietu komisiju. Šī bija pirmā un pēdējā reize. Ja kādam ir vēlme redzēt augstprātības un pārākuma demonstrēšanas paraugstundu, tad iesaku aiziet. Tu stāvi un runā, a ir tādi, kuri uz tevi skatās smīkņā un pārtrauc. Skumji un nožēlojami, lai neteiktu vairāk."

Komentētāji ciena un atzinīgi vērtē viņa ieguldījumuu darbā ar problemātiskas uzvedības jauniešiem, kā arī pusaudžiem no nelabvēlīgām ģimenēm.

"Bet patiesībā, tas ir drausmīgi, ka ir tās n-tās komisijas, bet nav viņu darbiba ! Priekš kam tās? Šī jau ir tikai viena no tām, bet cik vēl tādas nav."

"Jāiet nākamo reizi un jābūt augstprātīgākam un ar lielāku pārākuma sajūtu nekā tiem, kas tur sēž"

"Šis ir skumji un pretīgi vienlaicīgi viņi ir pārāki par ko?? Par ielu jauniešiem?? Nožēlojami pārāki ar to, ka sēž situmā ar pilnu vēderu? Pretīgi, nožēlojami, ciniski"

"Edij, būtu iespējams nokārtot automatizētos ikmēneša ziedojumus līdzīgi kā SOS ciematiem? Es pieteiktos un citiem arī stāstītu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas