Palīdzot pīlēniem šķērsot ceļu, ģimenes tēvs iet bojā bērnu acu priekšā

Portāls nra.lv 24.maijs 2023, 18:27
 
Pixabay.com
Kāds 41 gadu vecs vīrietis kopā ar diviem bērniem braucis pa noslogotu šoseju, kad pamanīja pīļu ģimeni, kas mēģināja šķērsot ceļu. Viņš novietoja automašīnu ceļa malā un devās palīgā putniem.

To, kā vīrietis palīdz šķērsot ceļu pīlei un septiņiem pīlēniem, video iemūžināja citā automašīnā esošais 12 gadus vecs zēns, raksta limon postimees.ee.

Pēc notikušā zēns stāstīja: “Vīrietis izkāpa no mašīnas, mudināja pīles doties pāri ceļam. Visi aplaudēja, jo viņa rīcība bija ļoti aizkustinoša. Viņš palīdzēja pīlēniem uzkāpt uz apmales.”

Puisēna ģimene pateicās vīrietim par viņa labo darbu, bet mirkli vēlāk 17 gadus veca meitene, braucot pa šo šoseju, vīrieti notrieca.

“Es atceros tikai briesmīgo trieciena skaņu, vīrietis tika aizmests tālu prom,” sacīja zēns. “Viņa kurpes un viena no zeķēm nokrita tieši mūsu mašīnas priekšā. Viņš bija vienīgais, kurš izgāja ārā un mēģināja palīdzēt pīlēm, un viņš, iespējams, bija laipnākais cilvēks visā apkārtnē. Tas nav godīgi.”

Pēc notikušā puiša māte izkāpa no mašīnas un mierināja notriektā vīrieša bērnus, kuri sēdēja automašīnā un bija traģēdijas aculiecinieki. Tagad negadījuma vietā izveidots memoriāls, kurā cilvēki novieto ziedus un dzeltenus gumijas pīlēnus, raksta NBC News.


Traģēdija notika 18. maijā, Kalifornijas štatā, ASV.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:26

Jaunākās diskusijas