Kāpēc Pasaules čempionātā hokejā tribīnes pustukšas; "Tur cietumā kāds jāliek"

tautaruna.lv 21.maijs 2023, 20:45
 
Romāns Kokšarovs/f64
Pēdējās dienās, kad pilnam tviterim vajadzētu būt ar sajūsminošiem stāstiem par piedzīvoto arēnā "Rīga", kad uz ledus ir mūsējie, tviterī arvien biežāk parādās ieraksti, ka pat uz Latvijas spēlēm tribīnes ir pustukšas.

Viens no ierakstiem "Twitter" salīdizna šī čemionāta sajūtas ar tām, kas bija 2006.gadā: "Pirmās pasaules problēmas, bet atceroties 2006.gada Pasaules Hokeja čempionātu Rīgā, likās, ka cilvēki arēnā viens otram pilnīgi sēž virsū, taču šī gada pustukšā Arēna Rīga sāpīgi iekrauj kaut kur pa saules pinuma rajonu."

Citā tvītā tika ziņots, ka uz Latvijas - Norvēģijas spēli neizpirkti esot palikuši 2,5 tūkstoši biļešu.

Komentētāji spriež, ka galvenais iemesls ir biļešu cena: "2006.gadā aizgāju uz entajām spēlēm, kaut likās dārgi. Šogad laikam uz vienu, ar Šveici, aiziešu. Ai, ir jāpieņem , ka latvieši māk daudzas lietas sad*** un jāpriecājas par tām, kuras tomēr nav sad****"

"Pasaules čempionāts Latvijā - ārzemnieki arēnā; letiņi ārā pie arēnas, lai kaut cik sajustu Pasaules čempionāta sajūtu.."

"Biļetes dārgas, nevar atļauties, zāle pustukša, zaudējumi un…ta-ta-dāmaksāsim visi papildus par tukšo zāli! Valdība piešķir 500tk € LHF!"

"LHF alkatības rezultāts - spēles pie pustukšām tribīnēm, tūkstoši neatbraukuši tūristi un jāprasa nauda valdībai. Tur cietumā kāds jāliek."

"Precīzi, ja ar bērniem, piemēram 2 vai 3 gribētu aiziet uz visām LR slēlēm, aizbraukt uz Turciju visiem ir lētāk."

"Labs jautājums par biļešu cenām. Tamperē arēna pārpildīta. Interesanti būtu salīdzināt cenas. Varbūt kāds cits iemesls? Kādas ir atsauksmes par Fanu telti pie Arēnas?"

"Pie mums 135, Tamperē 50"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas