Notikums uz "Tallink" prāmja, ko 11 gadus veca meitene atcerēsies ar šausmām

tautaruna.lv 25.maijs 2023, 4:30
 
Scanpix/Reuters
2021. gadā uz Tallink prāmja Baltic Princess kāda 11 gadus veca meitene pamanīja somu dziedātāju Sini Yasemin un vēlējās nofotografēties kopā ar zvaigzni, tomēr brīdis, kad tika iemūžināts foto, meitenei paliks atmiņā tikai ar negatīvām emocijām, raksta postimees.ee.

Pusaudze un dziedātāja pa garu koridoru nedaudz attālinājās no cilvēkiem, lai netraucēti uzņemtu kopīgu foto. Viņas stāvēja viena otrai blakus, piespiedušas vaigu pie vaiga. Meitenes māte paguva uzņemt tikai vienu fotoattēlu, pirms viņas pārtrauca satraukta prāmja pasažiere - sieviete meklēja savu māsu, kurai kāds esot iesitis.

Negaidīti svešiniece iesitusi meitenei pa kreiso aci. Tā kā meitene un dziedātāja Sini Yasemin tobrīd kopā pozēja, arī dziedātāja saņēma sitienu pa seju.

Pēc 11 gadus vecās meitenes teiktā, pēc sitiena viņai uz mirkli satumsis gar acīm un viņa zaudēja līdzsvaru. Meitenes acs bija pietūkusi, arī dziedātājai bija pietūkusi acs un zilums.

Pateicoties prāmja apsardzei, uzbrucēja nekavējoties tikusi aizturēta.

Pēc sniegtās informācijas, 11 gadus vecā meitene guvusi ne tikai fizisku, bet arī psiholoģisku traumu tiktāl, ka viņa kļuvusi nemierīga - meitene vēl ilgu laiku pēc notikušā miegā turpināja redzēt murgus.

Pirms vairākām dienām tiesa piesprieda 25 gadus vecajai somietei, kas apsūdzēta par uzbrukumu uz prāmja, izmaksāt cietušajai meitenei 500 eiro lielu kompensāciju par fiziskajām un psiholoģiskajām traumām.

32 gadus vecā somu dziedātāja Sini Yasemin savu pirmo solo singlu izdeva 2015. gadā. Viņai ir vairāk nekā 90 000 ikmēneša klausītāju vietnē Spotify, un viņas dziesma "Mun kaa" ir klausīta vairāk nekā 6,2 miljonus reižu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:30

Jaunākās diskusijas