Skandāls "Hilton" viesnīcā: menedžeris naktī ielavās viesu numuriņos un nodarbojas ar neķītrībām

tautaruna.lv 20.maijs 2023, 4:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Pixabay.com
“Es pamodos no tā, ka kāds laizīja manus kāju pirkstus, tas bija viesnīcas menedžeris,” ar šādu šokējošu stāstu dalās kāds 52 gadus vecs vīrietis. Viņš bija ieradies Nešvilā (ASV) darba braucienā un apmeties viesnīcā Hilton. Rīta agrumā vīrieti pamodinājušas savādas darbības, raksta izdevums Daily Mail.

Hilton viesnīcas menedžeris Deivids Nīls (52) tika arestēts, un viņam izvirzīta apsūdzība par ielaušanos vainu pastiprinošos apstākļos un uzbrukumu, ziņo NBC News.

Izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka Nīls, kurš tobrīd strādāja par nakts maiņas vadītāju, izgatavoja atslēgas kartes dublikātu un iekļuva viesa istabā. Pamostoties viesis konstatēja, ka viesnīcas darbinieks laiza kāju pirkstus.

Nīls apgalvojis, ka iekļuvis istabā, jo sajutis dūmu smaku un vēlējies pārbaudīt istabā esošā viesa stāvokli, taču nav ziņojis par to apsardzei, un arī neviens no citiem viesnīcas viesiem nav ziņojis par dūmu smaku.

Deivids Nīls pašlaik atrodas cietumā, un viņu paredzēts atbrīvot pret 27 000 ASV dolāru lielu drošības naudu.

Seksoloģe daktere Laura Deutsch žurnālam “Cosmopolitan” skaidroja, ka pirksta sūkšanas vai laizīšanas process ir pazīstams arī ar citu nosaukumu - “garneles”, atsaucoties uz populārajiem vēžveidīgajiem to līdzīgās formas dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas