"Sasodītie vilcienā klepotāji...."; sievietes ieraksts tviterī raisa viedokļu vētru

tautaruna.lv 2.aprīlis 2023, 10:52
 
Pixabay
Nedēļā no 13.marta līdz 19.martam jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaits Latvijā ir palielinājies par 24,2%, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati.

Kopumā minētajā nedēļā Latvijā reģistrēti 190 jauni Covid-19 gadījumi, kamēr nedēļu iepriekš tādu bija 153. Nedēļas laikā veikti 1163 testi, kas ir par 5,2% vairāk nekā nedēļu iepriekš. Pozitīvo testu īpatsvars bija 16,3%, kas ir par 2,5% vairāk nekā iepriekš.

Savukārt pacientu skaits stacionāros ar apstiprināto Covid-19 infekciju palielinājies par 30,9%.

Kopumā reģistrēti septiņi nāves gadījumi Covid-19 pacientiem, kamēr nedēļu iepriekš tādu bija astoņi.

Lai arī Covid-19 statistika nav tik baisa kā pirms diviem gadiem, vīruss vēl apkārt cirkulē.

"Kā es ienīstu C19! Visa dzīve, visi plāni nolikti uz pauzes. Jā, sasodītie vilcienā klepotāji, kas kāsēja katrā manā braucienā visu pagājušo nedēļu, es šobrīd domāju ļoti slikti par katru no jums! Jo īpaši par kundzīti, kas klepoja izteiksmi "tas ir tikai klepus, ko blenz?" lasāms vietnē "Twitter".

Emīls: Klepus arī bija pirms tam, beidz čīkstēt..

Naivā no laukiem: Un ko man darīt, ja man vilcienā uznāk klepus? Man arī tā bieži, jo vai nu gaiss sauss, vai kāds ar kaut ko jiptīgu sapūties, ka man rīkle uzreiz kasās.

Līga: Tieši šī iemesla dēļ gan lidojumos, gan garākos pārbraucienos ar sabiedrisko (nu varbūt ne gluži pustukšā tramvajā) joprojām velku respiratoru. Vienalga, ka tāda teju vienīgā, jo kāsētāji ir teju katrā reizē. Un pagaidām tfu tfu tfu. Lai ātra atlabšana!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas