Mežciemā liesmas iesprosto sievieti dzīvoklī; viņas dēls noskatās uz ielas

tautaruna.lv 15.marts 2023, 13:15
 
Kaspars Krafts/F64
Mežciema apkaimē, Strautu ielā, daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāji pavadīja nepatīkamas brīvdienas. Otrā stāva dzīvoklī izcēlās bīstams ugunsgrēks, kurā cieta vecāka gadagājuma sieviete, vēsta "Degpunktā".

85 gadus veca sieviete Mežciemā nedēļas nogalē attapās iesprostota degošā dzīvoklī. Apkaimes iedzīvotāji redzēja, kā ap pusdienas laiku pāri balkona malai sāk velties liesmu mutuļi, taču jutās bezspēcīgi.

“Dzīvokļa īpašnieks, sievietes dēls, atradās uz ielas. Māte bija palikusi dzīvoklī. Mēs neko nevarējām izdarīt, jo cilvēki tur baidījās iet iekšā. Mēs viņam vaicājām, lai viņš ieiet un iznes māti, bet, kamēr “ātrā palīdzība” vēl nebija ieradusies, viņa vienkārši palika tur,” stāsta viena no mājas pārvaldniecēm.

Tikmēr seši mājas iedzīvotāji izlēma negaidīt ugunsdzēsējus un skrēja cauri piedūmotajai kāpņutelpai, lai izkļūtu pagalmā. Citi palika iekštelpās un cerēja uz to labāko.

“Dūmi bija drausmīgi, briesmas gan neredzēju. Dūmi nāca iekšā,” stāsta kaimiņiene

Kad ieradās operatīvie dienesti, prioritāte bija izglābt degošajā dzīvoklī ieslodzīto pensionāri. Ugunsdzēsēji viņu atrada un nodeva mediķiem.

“Pagaidām viņa vēl atrodas slimnīcā, un mēs nezinām, kāds ir viņas veselības stāvoklis,” stāsta mājas pārvaldniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas