Cilvēki kašķējas: kad drīkst un kad nedrīkst novietot auto zālājā

tautaruna.lv 19.marts 2023, 14:40
 
Dāvis Ūlands/f64
Rīgā jau izsrādājusies sistēma - līdz ko uzsnieg sniegs, automašīnas tiek novietotas arī tur, kur visi labi zina, ka atrodas zālājs jeb pilsētas zaļā zona.

"Twitter" atklāsme: "Zinājāt, ka zaļā zona neskaitās zaļā zona, ja uz tās ir sniegs? Es nezināju. Zvanīju RPP, lai informētu par a/m, kas regulāri tiek novietota zaļajā zonā, izrādās, ziemā, kad ir sniegs, šis likums nedarbojas un policija nebrauks. Mūžu dzīvo, mūžu mācies likumu caurumus."

Komentētājos nav vienprātības: "Ka tev traucē uz sniega novietotās automasīnas? Kādu tieši nodarījumu videi, tavuprāt, tas nodara?"

"Kāpēc man jāsamierinās ar tām izbraukātajām, dubļainajām bezzāles vietām, kas tur paliek, kad sniegs nokūst un auto turpina tur novietot? Kāpec ir jāsamierinās un jāpieņem likumu neievērošana?"

"Vai šis strādā arī vasaras sezonā ierodoties ar savu sniegu?"

"Tādos brīžos ir vērts pateikt: "Mūsu saruna tiek ierakstīta. Ja ekipāža neatbrauks, mans auto rīt būs noparkots kanālmalas apstādījumos." Works like a charm."

"Tieši šoziem tāda pat saruna bija ar RPP darbinieci, kad sniegs bija uz brīdi gandrīz nokusis. Staigā kaut ko pa pagalmiem, bet kvītis nemana. Prasām - kāpēc? Nevarot redzēt, vai zaļā zona, jo neesot zāles. Uz ko atbildu - protams, ka nav, tur arī vasarā nav dēļ tā, ka izbraukā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas