Astroloģe sabiedē ar prognozi turpmākajiem diviem gadiem

tautaruna.lv 3.aprīlis 2023, 0:30
 
Jānis Saliņš/F64
Astroloģe Olga Medvecka dalījās ar satraucošu notikumu prognozi līdz 2025. gadam, kas saistīti ar Saturna pāreju Zivju zīmē 7. martā, raksta UNIAN.
"Saturns ir lēna planēta, un tā atrodas katrā zodiaka zīmē veselus divus gadus, kas nozīmē, ka tam būs relatīvi ilgstoša ietekme," atzīmēja astrologs.

"Mēs varam atrast periodus cilvēces vēsturē, kad Saturns bija tajā pašā vietā, analizēt notikušo un mēģināt paredzēt, kāda notikumu gaita mūs sagaida."

Pēc Medveckas domām, Saturns ir ierobežojumu, skaidrības, plānošanas, diktatūras un noteikumu planēta. Tiek uzskatīts, ka sekošana šai stingrajai planētai Zivju zīmē sagādā daudz nepatikšanu: "Šāds viedoklis dominē tāpēc, ka Saturns bija līdzīgā pozīcijā, piemēram, 30. gados, kad bija staļiniskās represijas, 60. gados - Brežņeva vajāšanu laiks, kad aktīvi tika izmantota soda psihiatrija, kā arī 90. gados - mafijas un "jaunkrievu" kundzības laikā. Proti, nepatīkami brīži iespējami līdz 2025. gadam."

Vienlaikus astroloģe piebilda, ka, ieejot Zivju zīmē, Saturnam nebija saspringtu aspektu, un tas nomierina, jo notikumu līmenī var nozīmēt tieši pretējas sekas: “Proti, politieslodzīto un represēto atbrīvošanu, pasaules nozīmes personu nožēlu par savām kļūdām un grēkiem, palīdzības sniegšanu tiem, kam tā nepieciešama globālā likumdošanas līmenī un autoritārisma beigas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas