Plaši izreklamēto Viļņas - Varšavas vilciena maršrutu vajā problēmas

Portāls nra.lv 27.februāris 2023, 16:42
 
Ekrānuzņēmums/Youtube
Plaši reklamētais vilciena maršruts no Lietuvas uz Poliju saskāries ar problēmām, vēsta Lietuvas TV3.
Jau vairākas reizes visi pasažieri reisā uz Varšavu tika izsēdināti no vilciena un viņiem bija jāturpina ceļš ar autobusu. Arī atceļā no Varšavas uz Viļņu pasažieriem nācās saskarties ar identisku scenāriju.
Kā izrādījās, Polijas vilciens salūza uz robežas. Tāpēc pasažieri pusstundu gaidīja citu transportu. Pasažierus sasēdināja autobusos, lai nogādātu uz 200 killometru attālo Belastoku, kur gaidīja vilciens uz Varšavu.
Līnai, kura pēc trim dienām atgriezās Viļņā no Varšavas, vēl reizi piedzīvoja identisku situāciju - daļu ceļa nācas veikt autobusos. “Pabraucām nedaudz, kādas 2-3 pieturas un vilciens apstājās uz divdesmit minūtēm. Tajā brīdī tam nepievērsu uzmanību. Taču izrādījās, ka vilciens talāk nekursēs un nācās pārsēsties autobusos," stāsta Līna. Turklāt, visi pasažieri nemaz nesatilpa pirmajā autobusā. Daļai nācās vairākas stundas gaidīt nākamo autobusu.
Lietuvas dzelzceļš, kas organizē braucienus, atzīst, ka viņu klienti, kas dodas uz Varšavu, braucienu laikā piedzīvo problēmas un neērtības. Tomēr viņš skaidro, ka tā ir Polijas atbildība.
Lietuvas satiksmes ministrs Mariuss Skuodis pirms mēneša dalījās ar foto no sava pirmā brauciena ar vilcienu uz Varšavu. Šī maršruta popularitāte ir milzīga.
Kā ir braukt no Viļņas uz Varšavu ar vilcienu, var uzzināt šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas