Pensionārei iecere nomazgāties izvēršas lielā murgā

tautaruna.lv 16.februāris 2023, 7:00
 
Ilustratīvs attēls / F64
Vientuļajai seniorei Birutai no Jēkabpils vecumdienas ir skaudras: mājās nav karstā ūdens. Līdz šim mazgājusies ar ūdeni, kas uzkarsēts katliņā. Šā gada sākumā vēlējās doties nomazgāties uz Sarkanā krusta higiēnas centru 35 kilometru attālajā Zasā, bet ir pikta: autobuss, ko gaidīja, neesot ieradies, vēsta "Bez Tabu".

Biruta sūrojās, ka mājās nav boilera, tāpēc nomazgāties ir ļoti apgrūtinoši. Šā gada sākumā sirmgalve avīzē izlasīja par Sarkanā krusta higiēnas centru, kurā piedāvā ieiet dušā.

30. janvārī Biruta ieradās Jēkabpils autoostā, lai ar autobusu plkst. 11:40 dotos uz Zasu. Autobuss neieradās, nogaidījusi divas stundas devos mājās, stāstīja vīlusies Biruta.”Nebija tā autobusa uz Aknīsti, tāpēc gāju mājās. Paliku nemazgājusies!” sašutumu pauda Biruta.

Piedzīvojusi vilšanos, Biruta ir neziņā, kādi nepatīkami brīnumi gaida nākotnē. Marta vidū viņa plāno doties pie dakteriem uz Daugavpili. Seniore cer, ka tad autobuss nepievils.

Jēkabpils pusē starppilsētu pārvadājumus nodrošina SIA “Tukuma auto”. Uzņēmumā norādīja, ka ar konkrētā reisa izpildi todien problēmu nebija. Gaidot autobusu, Biruta, iespējams, pievērsa uzmanību nepareizajai autoostas piestātnei. Pati Biruta žurnālistiem pauda, ka, iespējams, patiesi kļūdījusies, bet pat tādā gadījumā, viņasprāt, varēja nākt talkā autoostas darbinieki, ziņojot caur skaļruņiem par autobusu atiešanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas