Tirdzniecības centrā Rīgā 8 gadus vecai meitenei salauž kāju

tautaruna.lv 15.februāris 2023, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Janvāra sestdienā astoņgadīgā Leila, viņas mamma un meitenes draudzene devās uz tirdzniecības centrā “Akropole Rīga” esošo bērnu izklaižu centru “MaryMaris”. Centra noteikumi bērnus, kuri vecāki par septiņiem gadiem, ļauj atstāt bez pieaugušo uzraudzības, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Leilas mamma tā arī darījusi, pēc biļetes iegādes atvadījusies no meitas un devusies uz kafejnīcu. Pēkšņi sieviete saņēmusi zvanu no “Marymaris” administrācijas darbiniecēm, kuras pastāstīja, ka meita satraumējusies.

Atgriežoties izklaides centrā, bija skaidrs, ka nepieciešama mediķu palīdzība. Meiteni nekavējoties pārveda uz Bērnu slimnīcu, kur pēc apskates veikta operācija un tā teikt ielikti “dzelži”.

Izrādās, ka meitene rotaļājusies bumbu baseinā, kur viņai uztriecās pa slidkalniņu braucoša sieviete ar divgadnieku klēpī.

Vēl ārstējoties slimnīcā ģimeni pārsteidzis internetā publicētais ieraksts, kurā noteikumu pārkāpēja situāciju atstāsta no sava skatpunkta un aicina vecākus pieskatīt bērnus, lai šādi gadījumu neatkārtotos. Cerībā izrunāt notikušo, meitenes tētis Ervīns ar sievieti sazinājies, taču kopsaucējs nav rasts.

Meitenes ģimene par nodarītajiem miesas bojājumiem ar iesniegumu vērsusies policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:16

Jaunākās diskusijas