Sieviete pēc peldes jūrā zaudē teju visus matus

tautaruna.lv 18.februāris 2023, 16:12
 
unsplash.com
23 gadus vecā Džūlija Festa no Vācija bija devusies atpūtas braucienā uz Horvātiju. Viņai iepriekš pat sapņos nerādījās tas, kā izvērtīsies viņas atpūta, vēsta "Daily Star".

Vienā no atvaļinājuma dienām viņa ar draugu nolēma doties snorkelēšanas piedzīvojumā.

Pavisam nesen, īsi pirms brauciena uz Horvātiju, jaunā sieviete veica matu pieaudzēšanas procedūru. Lai sāļajā ūdenī nesabojātu matus, sieviete tos sasēja uz augšu.

Un tieši šajā brīdi sākās problēmas. Pateicoties sāļājam ūdenim, viņas mati pamatīgi sapinkājās. Sākotnēji viņai šķita, ka tiem izžūstot, situācija atrisināsies. Tomēr tā nenotika.

Nonākot atpakaļ viesnīcas numuriņā, viņa spogulī redzēja, kas patiesībā ir noticis uz viņas galvas. Uz tās bija īsts matu ērkulis. Viņas pieaudzētie mati bija sapiņķerējušies ar dabīgajiem, izveidojot vairākus ciešus mezglus, kurus nebija iespējams izķemmēt.

“Es kritu panikā, un tas tikai visu pasliktinājās. Vairāk nekā astoņas stundas trīs cilvēki manos matos lēja kokosriekstu eļļu, lai pieaudzētie mati iznāktu laukā." Tomēr vairāku stundu ilgās pūles bija veltas.

Džulija atzina, ka viņai nācās nogriez divas trešdaļas matu, tostarp savus dabīgos matus. Viņa bija zaudējusi savus garos matus, vietām mati bija palikuši vien 2 centimetru gari.

Ar saviem pārdzīvojumiem jauniete dalījās sociālajā medijā "TikTok". “Es daudz raudāju. Atvaļinājums man bija beidzies. Mani dabiskie mati ir ļoti plāni un smalki, tāpēc paši par sevi nekad neizaugtu tik gari. Kopš bērnības es sapņoju pa gariem, bieziem matiem. Šo sapni man palīdzēja īstenot pieliekamie mati."

Vairāki "TikTok" lietotāji atzina, ka šādi beidzās Džulijas atpūta Adrija jūrā, jo viņai bija pieaudzēti nekvalitatīvi mati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas