Cilvēki ir šokā: "pusaudži mirst no pārdozēšanas, bet skolām svarīgāka ir reputācija"

tautaruna.lv 16.februāris 2023, 5:00
 
pixabay.com
Ne vienu reizi vien "Twitter" bijušas diskusijas par policijas rīkotajiem reidiem skolās, kuros tabakas izstrādājumus un narkotikas meklē speciāli apmācīti suņi.

Kāda "Twitter" lietotāja ir sašutusi par skolu rīcību - bērni tiekot brīdināti par gaidāmajiem policijas reidiem, tāpēc atrasto tabakas izstrādājumu ir salīdzinoši maz. Par narkotiku klātbūtni zināms pavisam maz. "Pusaudzis ziņo, ka šonedēļ atkal kāds skolēns miris no pārdozēšanas (pagājušajā nedēļā arī). Bērni sašutuši, ka pirms policijas reidiem skolēni tiekot brīdināti. Skolām reputācija svarīgāka par bērnu drošību un labbūtību."

Kāda no komentētājām ziņas par pusaudžu nāves gadījumiem pārdozēšanas rezultātā apstirpina ar ierakstu lsm.lv ziņas. Arī Maira apstiprina: "Vakar tieši mans puika saņēma ziņu par kāda biedra aiziešanu…"

Māra: "Un Konstantinovs te sašutis raksta, cik dziļas traumas uz bērniņiem atstājot pārbaudes. Un šis netraumē? Kā lai tagad tālāk dzīvo vecāki, draugi, skolotāji?"

Tomēr komentētāji netic, ka skolas slēpj notikušo un brīdina bērnus par reidiem. Jānis: "Tiešām tici, ka 2 bērni būtu pardozejuši narkotikas ar nedēļas starpību un ārpus wassap chatw nebūtu izgājis? Cilvēki sit suņus un tas ir pirmajā ziņu lapà, bet te divi bērni un visiem veinalga, man grūti noticēt"

Ingrīda: "Jūs naivi ticat, ka skolēnus brīdina skola - nevis mammiņas un papiņi policijā un tai pietuvinātajās aprindās, lai viņu cukurdūkulīšus gadījumā nepieķer? Policistu bērni arī iet skolā...."

Lāsma: "Mana bērna skolā arī rīko pārbaudes, pārbaužu laikā direktoram zvana vecāki un draud ar tiesu,ja turpinās pārbaudi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas