Kas noticis ar gāzi? Kundze ir neapmierināta: "Lai uzvārītu vienu katliņu, ir jāgaida stunda"

tautaruna.lv 20.februāris 2023, 20:30
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Pēdējā laikā arvien vairāk cilvēku saka, ka gāze palikusi "aukstāka" - ēdiens vārās lēnāk, siltumapgādē tiek patērēts vairāk, liesma tāda dzeltenīga.

Arnis Krauze "Twitter" ievietojis ierakstu ar kādas kundzes jautājumu "Brīvajā mikrafonā": "Tagad, lai uzvārītu vienu katliņu, ir jāgaida stunda. Ļoti slikta gāze mums tagad nāk. Lūdzu pārbaudiet!"

Vieniem šāds jautājums šķiet pilnīgi glups, bet lielākā daļa komentētāju apliecina, ka ir pamanījuši gāzes siltumatdeves izmaiņas.

Anita: "Šo starp citu kāds varētu paskaidrot, bet gāzes kantoris uz jautājumu, kādēļ, atstājot māju ar minimālu apkuri, patēriņš ir x2 salīdzinājumā ar aukstāku laiku pirms gada, kad bija saregulēta siltāka t telpās, atbildējis, ka tagad ir "švakāka gāze no Norvēģijas"."

QZZZ: "Bet tā jau ir. Gāzes krāsa no normālas zilas krāsas ir dzeltenīga, kas ir pirmais indikators tam, ka gāzes kvalitāte ir ārpus normas robežām. Brīnos, ka šis jautājums vēl stāv neaiztikts"

Dace: "Ar to gāzi ir interesanti. Arī esmu ievērojusi, kad reizēs, kad deg ar dzeltenu liesmu, uzsildīt prasa ilgāku laiku. Sākotnēji meklējām vainu gāzes plītī, bet tā dzeltenā liesma pāriet pati no sevis un reizēm atkal parādās."

Babloincasso: "Mums vakar 2 mājās jauni gāzes katli izslēdzās. Gāzinieki paskaidroja, ka šie modeļi jūtīgi uz kvalitāti un gāze esot atjaukta ar kādu tur ķīmiju."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas