Vīrietis Rīgā jau piekto reizi izraisa ugunsgrēku dzīvoklī; kaimiņi pikti

tautaruna.lv 11.februāris 2023, 13:30
 
Kaspars Krafts/F64
Vairāk nekā 30 ugunsdzēsēju glābēju strādāja Šampēterī, cīnoties ar liesmām kāda sociālā nama dzīvoklī. Ēkas iedzīvotāji veiksmīgi evakuējās, un neviens ugunsgrēkā necieta. Kaimiņi, šķiet, jau zina, kā rīkoties avārijas situācijās – degošā dzīvokļa saimnieks izraisījis ugunsgrēku jau piekto reizi, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
Kāds Jūrkalnes ielas iedzīvotājs bija spiests atstāt darbavietu un skriet mājās glābt savu vācu aitas suni no nosmakšanas.

Kādā dzīvoklī sestajā stāvā bija izcēlies plašs ugunsgrēks, stāsta suņa saimnieks: “Dega dzīvoklis, kam mūsējais ir blakus. Suns bija palicis mājās, atpūsties. Viss kārtībā. [Kā sauc? - red.] Lorks. [Vai jūs zināt, kā sākās ugunsgrēks un kas tur dega? - red.] Viņam tur ir miskaste. Viņš ir bomzis. Nu, nevis bomzis, bet vācējs, kas iztīra apkārtnes atkritumu tvertnes. Aizdegās vai nu svecīte, vai kas. Nezinu. Nav pirmā reize.”

Bēdīgi slavenais sestā stāva iedzīvotājs Vilnis ne vienu reizi vien nokaitinājis savus kaimiņus Jūrkalnes ielā. Tā tas notika arī šorīt, kad evakuēties nācās ne tikai Lorkam, bet arī 30 neapmierinātiem sociālā nama iedzīvotājiem.

“Piekto reizi jau. Viņam nav kārtībā ar galvu. Valsts neko nedara,” stāsta Jūrkalnes ielas iemītniece.

“Viņš ir nekārtīgs, rakņājas pa atkritumiem, nekārtības dara, uz ielas nekad neesmu redzējusi,” stāsta mājas iedzīvotāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:26

Jaunākās diskusijas