Četru bērnu māte ceļ trauksmi par notiekošo skolā Pļavniekos

tautaruna.lv 17.februāris 2023, 2:30
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Četru bērnu mamma norūpējusies par Rīgas Pļavnieku pamatskolā notiekošo. Ceturtajā klasē, kur mācās arī Ilzes dēls, vairāku puišu grupa aizskar pārējos audzēkņus, vēsta "Bez Tabu".

Ar skolas darbiniekiem par notiekošo esot runāts, un mamma atzīst, ka pedagogi tiešām iesaistās un cenšas situāciju uzlabot, tomēr efekts ir īslaicīgs.

Vecāku sapulcēs par problēmām esot runāts, taču kopsaucējs nav rasts. Ilze pat apsvēra iespēju lūgt likumsargu palīdzību.

"Viņi tos, kuri ir vājāki, īsāki, sit ar kokiem, ņem nost somas, pildspalvas. Bērnam jāiemāca, ka katrai rīcībai ir sekas. Viņi vienā klasē mācās ceturto gadu. Varētu šķist, ka paaugoties kļūs gudrāki, bet diemžēl tas viss ir pretēji. Ja sākotnēji bija tikai grūstīšanās, tad tagad sit arī ar kokiem."

Skolas direktore atklāj, ka no Ilzes pēdējā laikā nav saņemti signāli par nesaskaņu turpināšanos. Skola rīkojusi lekcijas bērniem un vecākiem. Tāpat piesaistīts arī pedagoga palīgs. Direktore atklāj, ka pēc attālinātām mācībām kovida laikā bērniem ir krietni grūtāk kontrolēt savu rīcību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

17.februāris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas