Būvēs tālāk vai pārdos? Jaunbūve applūdušajā Jēkabpilī rosina diskusiju

tautaruna.lv 24.janvāris 2023, 3:30
 
Kaspars Krafts/f64
Ar dronu uzņemtā fotogrāfijā ar plūdiem Jēkabpilī, skaidri redzama iesākta jaunbūve, "Twitter" lietotājam ir jautājums par šo pamatu nākotni.

Plūdi Jēkabpilī daudziem ir patiesa traģēdija, ko neviens nevēlējās pieredzēt. Taču sociālajos tīklos bieži tiek runāts par pašu cilvēku līdzatbildību, kā arī būvvaldes nepārdomātu rīcību, izsniedzot būvatļaujas potenciāli applūstošās teritorijās. Diskusiju izraisījis arī ieraksts "Twitter": "Interesanti būs pasekot līdzi vai šim saimniekam būs mācība, vai turpinās būvēt. Kā jums liekas?"

Agris: "Teiks, ka nākamreiz, kas tāds pēc 30-50 gadiem gaidāms. Un turpinās būvēt".

Egita: "Izžūs, sacerēs sludekli un tirgos nost"

Kaspars: "Nu tipa, ja pēc 30 gadiem noslīks visa manta un būs jātaisa remonts, tad nebūs sāpīgi un neraudās pa visu internetu - kāda man nelaime."

Liāna: "Jābrūk virsū nevis saimniekam, bet sistēmai valstī, kas ļauj būvēt palieņu pļavās un izsniedz atļaujas."

Jānis: "Nīderlandē zem jūras līmeņa dzīvo 17 miljonu cilvēku. Lidosta atrodās 6m zem jūras līmeņa. Vienkārši tur nav bijusi PSRS"

Gatis publicējis 10 gadus vecu TV sižetu: "Iedzīvotāju rokās ir arī šāds projektu norakšanas ierocis. Pirms desmit gadie iedzīvotāji kolektīvi ar savām rociņām noraka Dambja būvniecības projektu. Ar savām čaklajām rociņām."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas