Aidim Tomsonam "trakumi" ar dēla telefona rēķinu; bērns raud, tēvs neizpratnē

tautaruna.lv 23.janvāris 2023, 2:30
 
pixabay.com
Neapskaužamā situācijā nonācis populārais radio žurnālists Aidis Tomsons - par dēla telefonu nākas maksāt nepamatoti augstu rēķinu.

Aidis Tomsons par mazā dēla lietoto telefonu saņēmis nesaprotami augstu rēķinu - it kā par spēļu pakalpojumiem papildus piestādīti padsmit eiro. Žurnālists "Twitter" izsaka savu neizpratni: "Kaut kāda firma iekasē padsmit eiro par spēlēm, par kurām puika brīnās, pat apraudājās, neesot spēlējis. Tele2 saka, ka vainīga kaut kāda firma, iedeva telefona numuru. Sazvanīju. Firmā liedzas, tie neesot viņi. Ko nu?"

Komentētāji dalās savā pieredzē un iesaka nobloķēt iespēju kaut ko apbonēt, taču Aidis atbild: "Tur ir kaut kas viltīgāks. Nekas nav abonēts. Izrādās, katru nedēļu jānosūta īsziņa, ka tu nelietosi šīs firmas spēles. Īsziņa angļu valodā. Bērns neko nav sapratis, tāpēc neko nav sūtījis. Jāmaksā par to, ka nenosūti SMS."

Gatis sniedz padomu: "Tele2 ir pakalpojums (pieslēdzu savam pirmklasniekam), kas liedz vispār iespēju tikt klāt & izmantot maksas servisus. Tostarp arī paaugstinātas maksas zvanus." taču Aidis ir apsvēris arī šo iepsēju: "Nu jā, vakar Tele2 prasīja vēl 4 eiro, lai viņi neļautu šai firmai turpmāk katru nedēļu noņemt manu naudu. A kur likties?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas