Reāls stāsts: Krievijas kara atbalstītāja draud Latvijas uzņēmējai

tautaruna.lv 20.janvāris 2023, 3:00
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Latvijas uzņēmēja sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar patiesu stāstu - viņa saņēmusi draudus gan savam uzņēmumam, gan privāti no personas, kas atbalsta Krievijas karu Ukrainā.
Uzņēmēja raksta, ka saņēmusi draudus, jo atļāvās atbildēt, ka uzņēmums neapkalpos agresorvalsts atbalstītājus.

"Šodien saņēmu draudus gan manam uzņēmumam, gan privāti sev pašai. Lavīnveidīgu nomelnošanu un feik atsauksmes par manām bistro OLAFS vietām.

Un tikai tāpēc, ka atļāvos atbildēt sievietei ar Krievijas karogu pie profilbildes un profilā info par atbalstu Krievijas karā, ka uzņēmums neapkalpos agresorvalsts atbalstītājus.
Šis info ievietots Latvijas un Baltijas 20 FB krievvalodīgo grupās, kurās man un uzņēmumam tiek draudēts, mana bērna FB lapā pie postiem tiek liktas izsmejošas emociju zīmes.
Esmu vienā mirklī kļuvusi par nacionālisti, rasisti, kuru uz karstām pēdām jāiznīcina," raksta uzņēmēja.

Tikmēr komentāros Facebook lietotāji pauž atbalstu uzņēmējai un iesaka nenolaisties līdz pieminētās personas līmenim un ignorēt viņu.

"Kā defektu pārvērst par efektu - piemēram es noteikti apmeklēšu Jūsu uzņēmumu, lai nobaudītu tajā maltīti. Paldies par Jūsu stingro nostāju šajā jautājumā! Vēlu izturību un daudz jaunu, latviski domājošu klientu," teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:27

Jaunākās diskusijas