Vīrietis sašutis par pārdevēja attieksmi "Circle K"

tautaruna.lv 24.janvāris 2023, 0:30
 
Ilustratīvs attēls / Dmitrijs Suļžics /F64
Igaunijas pilsētā Tartu Artūrs degvielas uzpildes stacijā "Circle K" vēlējās savam bērnam iegādāties tā saucamo bērnu komplektu. Bet tā kā bērns slimības dēļ bija atstāts mājās, kasiere-pārdevēja atteicās komplektu pārdot, raksta "postimees.ee".

“Mans dēls mājās slimo. Beidzot viņam parādījās apetīte. Viņš mājās neko neēda un palūdza, lai atnesu viņam bērnu komplektu. Man bija prieks, ka viņš bija izsalcis,” stāstīja Artūrs, kurš ieradās Circle K degvielas uzpildes stacijā Tartu centrā pēc prasītā komplekta.

"Bet man nepārdeva bērnu komplektu. Teica, ka šim nolūkam ar mani noteikti jābūt bērnam. Es paskaidroju, ka bērnam mājās ir slikti, taču tas nelīdzēja. Es biju šokēts un devos prom,” viņš saka.

"Circle K" komercdirektore Diāna Veigele skaidro, ka klienta situācija degvielas uzpildes stacijā bija pārpratums. "Ļoti atvainojamies klientam par sagādātajām neērtībām," viņa saka.

""Circle K" bērnu komplekti ir pieejami visiem mūsu klientiem neatkarīgi no vecuma. Bet skolas komplektu var iegādāties tikai ar skolēna apliecību. Mēs sazināsimies ar klientu un atvainosimies viņam personīgi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas