Daudzdzīvokļu namā Bauskā notiek šausmīgas lietas

tautaruna.lv 21.decembris 2022, 7:00
 
F64
Rupji lamājoties, aizvainojot, kaujoties un pat lietojot gāzes ieroci, daudzdzīvokļu namā Bauskā, Salātu ielā, iedzīvotāji “risina” konfliktus. Par ilgstošajiem kaimiņu strīdiem informēti arī policisti, tomēr pat likumsargi nespēj nomierināt konfliktējošās puses, vēsta "Bez Tabu".
Ļoti saspītētas attiecības namā Bauskā, Salātu ielā, ir starp vairākām jauniešu ģimenēm un mājas iedzīvotājas Sandras ģimeni. Jauniete Diāna, kura apgalvo, ka runā daudzu vārdā, saka: “Nervi vairs netur, jau ieraugot viņu [Sandru], gribas viņai krāmēt”!

Diāna stāsta, ka gados vecākā Sandra spējot atrast iemeslu konfliktiem uz līdzenas vietas.

"Viņai nepatīk, kad kāds pie mājas sēž un smēķē. Visu laiku kaut kādas problēmas! Ir bijuši gadījumi, kad sēžam ārā ar kaimiņieni. Jā, varam vīnu iedzert pie mājas, bet ne jau tā, ka līdz kliņķim. Mēs visi draudzējamies. Varam tepat ārā kopā gaļu pacept, noliekot grilu pagalmā. Vienreiz ar kaimiņieni izgājām ārā. Sēžam, dzeram tēju. Atbrauc policija, ko viņa izsaukusi. Mums saka - jūs esat mātes, tepat bērni, bet lietojat alkoholu. Krūzē bija tēja!"

Sandra, mājas iedzīvotāja, kura ir arī Bauskas vietējā laikraksta žurnāliste, norāda, ka konkrētajā namā dzīvo jau ļoti sen. Kamēr mājā neievācās atsevišķas jauniešu ģimenes, visi dzīvoja mierā un saticībā, norāda Sandra. Viņa stāsta, ka nekaitīgā atpūta, kā to sauc jaunieši, patiesībā nereti ir piedzeršanās ar visu no tās izrietošo. Turklāt alkohola lietošana notiekot šo jauno cilvēku bērnu klātbūtnē.

Ļoti spraigi notikumi risinājās pagājušajā vasarā. Kādā siltā vakarā daudzi jaunieši bija sanākuši pie kāpņutelpas, kur malkoja grādīgos un skaļi uzvedās. To visu nofilmēja Sandra. Pēc tam, kad viņa aizrādīja jauniešiem, dažs veltīja rupjus vārdus Sandrai. Konfliktā noraudzījās arī mazi bērni, kuri tovakar bija kopā ar jauniešiem. Kāda jauna sieviete centās apturēt filmēšanu, ko ar viedtālruni veica Sandra, pēc kā izvirda fiziska vardarbība. Vēlāk lietā tika likts pat gāzes ierocis.

"Kāpņutelpā notika uzbrukums. Manam vīram ir vairāk nekā 60 gadu, tur bija divkārt jaunāki cilvēki. Vīru nogāza un sita, tāpēc viņš izšāva no gāzes ieroča."

Konfliktējošās puses konkrētajā adresē vairākkārt ieradusies nomierināt arī policija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas