"Cilvēku bezkaunībai nav robežu"; vēlme atdot par velti mantas izvēršas nepatīkamā pieredzē

tautaruna.lv 2.janvāris 2023, 5:00
 
Pixabay
Labu gribēdami, daļa cilveku izvēlas nevis sev nevajadzīgas mantas izmest miskastē, bet kādam atdot par velti. Piemēram, vietnē "Facebook" šim nolūkam ir izveidotas vairākas grupas. Taču labais nodoms dažreiz izvēršas nepatīkamā pieredzē.

Ekrānšāviņš

Ieva: NEKAD neko par brīvu vai lēti nedrīkst atdot internetā!! Cilvēki ir nekaunīgi un uzskata, ka viņiem pienākas nez kas.

Margarita: Ak Dievs, un vēl tas "žĒl, Ka NeGriBaT bĒrNu iEpRiEcInĀt...". Atcerējos, kā man reiz pārmeta, kad atteicos vest matraci, ko atdevu par brīvu grupā "Atbrīvojies no lietām RĪGĀ" uz Siguldu.

Raivis: Atceros, kā atdevu ledusskapi (vēl labā stāvoklī) trūcīgai tantei, jo produkti bojājoties. Saņēmu atsauksmi pēc laika - “rēķins pieaudzis”

Alise: Tpc es nekad neko par velti neatdodu FB, jāciena savs laiks un nervi vairāk, jo tur 100% būs jādīlo ar vismaz dažām tādām sarakstēm. Ja par velti, tad nāc un ņem, adrese/ telefons un nekādas liekas sarakstes ar skaidrojumiem un bullšitiem.

Uldis: Tie, kuri tik loti ludz palidzibu, parasti ari nedara neko, lai normali nopelnitu vai dabutu darbu. Ta ir vinu butiba - gaidit, ka kads palidzes. Ta, it ka tas butu visas pasaules pienakums viniem kaut ko dot…

Lilī: Atdevu maisu ar labām meitas drēbēm, tajā skaitā virsdrēbēm - sākās viss ar ņemu,tad nevaru atrast adresi;tad waze aizveda netur, tad vai nevar atvest, tad vai es nevaru segt sūtīšanas izmaksas un beigās ej, d*rst, m*uka! Nekad vairs caur facebook neko neatdodu.

Kristaps: Stulbums kaut kāds, atdod pa brīvu un vēl nav labi

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas