FOTO. Viļņas galvenā egle, kas izmaksāja ceturtdaļu miljona eiro, satriec pilsētniekus

tautaruna.lv 21.novembris 2022, 8:38
 
Pixabay.com
Kamēr Rīgas mērs Mārtiņš Staķis šodien dodas lūkot Rīgas galvenās egles, Viļņā galvenā egle jau ir uzstādīta. Tiesa, daļa Viļņas iedzīvotāju ir nepatīkami pārsteigti par redzēto.

" Ja zini, ka par šo egli samaksāts ceturtdaļmiljons eiro, tad arī gaidi kaut ko īpašu. Šajā gadījumā egles galotnē uzstādīts kaut kas satelītam līdzīgs. Varbūt mēģināsim sazināties ar kosmosu? Varbūt te bija kāda cita ideja? " mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta kāds Viļņas iedzīvotājs.

"Tas, ka šāda egle rotās Viļņu, ir lielākais murgs un pārpratums. Es vakar apskatīju to egli, kuru pat par egli nevar nosaukt, un ieraudzīju kaut ko tādu, ko labprātāk nebūtu redzējusi!

Stāvošs konuss, kas pielipisnāts pie zemes: nav rotaļlietu, burbuļu vai greznu dekorāciju.

Goda vārds, Ziemassvētku eglīte manā mājā ir skaistāka nekā šeit. Es teiktu, ka visa iztērētā nauda par šo koku ir zemē nomesta, jo tāda dekorācija tiešām nav ne skaista, ne uzmanību piesaistoša labā nozīmē. Galu galā, ko tūristi domās, kad ieradīsies nofotografēties pie galvaspilsētas egles? ” tv3.lt nosūtītajā vēstulē raksta Kristīna no Viļņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas