Soctīklos nelāga tendence - ņirgāties par melnā darba darītājiem

tautaruna.lv 17.novembris 2022, 11:30
 
Pixabay
Kāda tīkla mārketinga "zvaigzne" pirms kāda laika bija publicējusi foto pie atkritumu izvešanas mašīnas ar vīzdegunīgu tekstu, ka "visi nevar strādāt tīkla mārketigā".
Tiesa, ne tik aprobežoti cilvēki viņu noēda bez sāls, sakot, ka vismaz par atkritumu savācējiem darba devējs maksā visus nodokļus un attiecīgi šādiem cilvēkiem pienākas visas sociālās garantijas, ka darba samaksa šādiem cilvēkiem ir pat labāka nekā dažam labam balto apkaklīšu speciālistam u.tml.
Vietnē "Facebook" Ieva publicē šajā sakarā trāpīgu viedokli.
"Pēdējās dienās soctīklos, īpaši Tik Tok, ir palielinājusies tendence ņirgāties par melnā darba veicējiem un profesijām, kuras kāds pašpasludinājis par 3 šķiru.
Vergiem jāzina sava vieta, vai tā?
Uzšņākt un pagrūst apkopēju? Goda lieta!
Noriet pārdevēju veikalā? Kā nu bez tā!
Un ja vēl šie vergi sadomās pārstāvēt savas intereses Saeimā? Ar kādām tiesībām! Tās vietas ir tikai elitei!
Ko tāds traktorists sajēdz no lauksaimniecības attīstības?! Ko gan tas plebejs iedomājies? Līdīs vietā, kas domāta tikai formāli augstskolas beigušajiem un ofisos sēdošajiem!
Bet iedomājieties uz mirkli, kas notiks, ja vienā dienā izgaisīs apkopējas, sētnieki, pārdevēji, šoferi, elektriķi, santehniķi, fasētāji, saiņotāji, krāvēji utt?
Bet paliks, tikai ofisa sekretāri, klerki, dažādi atbildīgi darbinieki viņu palīgi un palīgu palīgi, un paliks arī vadonis Kariņš ar savu bezjēdzīgo ministru baru.
Kā jums, ofisa tirliņi, šķiet? Cik ilgi spēsiet izdzīvot bez šīs 3 šķiras?
Patiesībā jums būtu jābūt klusiem un zemākiem par zāli, jo tikai pateicoties 3 šķirai, jums maksā par neko nedarīšanu.Tieši 3 šķira ir tā, kas maksā jums algas no saviem nodokļiem.Tas nav jūsu tēvs jeņķis Kariņš, bet algas jums maksā apkopējas, pārdevēji, santehniķi utt., visi tie, kurus neuzskatāt par cilvēkiem!" raksta Ieva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas