FOTO: vīrieša pirkums Rīgas lielveikalā kļūst par soctīklu hitu

tautaruna.lv 19.novembris 2022, 0:30
 
Kaspars Krafts/F64
Kāda Twitter lietotāja publicēta fotogrāfija, kurā redzams populārā Rīgas lielveikalā nopirkts buljona pīrādziņš, kļuvusi par soctīkla hitu.

Fotogrāfijā redzams buljona pīrādziņš un visvairāk gan foto autora (pircēja), gan komentētāju uzmanību piesaistījis tā izmērs. Konditorejas izstrādājums ir ļoti mazs (foto tas salīdzināts ar mašīnas atslēgu).

"Iepazīstieties, tas ir Sky buljona pīrādziņš. Laikam rūķīšiem. Maksā 1 eiro. Pie kases niezēja mēle pajautāt, vai var maksāt ar monopola naudu," raksta foto autors.

Viņš piebilst: "Es izmēru ieraudzīju tad, kad mašīnā atvēru tūtu vaļā. Kad gribās bikiņ iekost, parasti konditorejās ņemu 3 pīrādziņus. Tagad zināšu, ka skajā jāņem 8."

Jāpiebilst, ka šis ieraksts izsauca komentāru vētru, kur cilvēka dalījās gan ar līdzīgiem stāstiem par citiem produktiem veikalos, gan ironizēja par foto redzamo produktu.

"Jā, tieši šo nodomāju, kad pirku pīrādziņu Jūrmalas šosejas benzīntankā. Taisnības labad jāsaka, ka pīrādzini sarūk arī CircleK uc vietās. Nākamgad tie izskatīsies pēc cepumiņiem."

"Visvairāk sit uz masu 190, 185, 180, 175 un 165 gramu sviesta paciņas. Sviesta paciņai jabūt 200 gramiem. Ā, vēl ir piens 0,9 litri."

"Kāpēc lai neliktu cenu 1 eur, ja ir kas pērk … nobalsoji ar savu maku PAR šādu situāciju. Nav jau tā, ka citur nevarēja atrast lētāk."

"Īstus pīrādziņus cep tikai mājās un nekur citur."

"Smalkā veikalā ir smalka (sīkā) konditoreja."

"Atliek nomainīt mašīnu, lai tai ir mazāka atslēga."

"Kamēr būs aitas, cirpēji rindā stāvēs. Ja tauta nepirks nepamatoti dārgus pīrādziņu, šamie vnk... pazudīs."

"Vajag nosaukumu "Gardais mini pīrādziņš" un viss čikā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas