"Muti aiztaisi!”; sabiedrību šokē bērnu izpausmes Helovīnā

tautaruna.lv 1.novembris 2022, 19:36
 
Pixabay
Vakar daudzviet pasaulē, arī Latvijā, tika atzīmēts Helovīns. Tas saistās ar pārģērbšanos spocīgos tērpos un saldumu prasīšanu. Taču nevainīgu izklaidi daži pārvērš vandālismā, un sabiedrību šokē fakts, ka tie tācu ir tikai bērni....Diāna no Bauskas vietnē "Facebook" aprakstījusi savu nepatīkamo pieredzi ar Helovīna svinētājiem.
"Kas notiek ar mūsdienu bērniem? Tas ir pretīgi un tajā pašā laikā briesmīgi, tā tad atnāk un prasa “Saldumus vai izjokosim”, kamēr ņemu koņčas, saspārda durvis, rupjiem vārdiem lamājoties! Atveru durvis un prasu: "Kas tas tikko bija un ko ir iedomājušies ka var citu īpašumu bojāt?!”
Uz ko man atbildēja viens no puikām krieviski sakot: Muti aiztaisi, ša izdr#zīšu!”
Un aizskrēja viss bariņš prom, divas meitenes, vienai bija balta zaķu cepure ar gaismiņām un trīs zēni nu ap 10gadiem, max 12.
Izejot laukā, redzu kaimiņiene, kura ir gados mazgā logu, prasu, ko tik vēlu dara, uz ko atbildēja, ka pret logu iemetuši kādu šķidrumu!
Mīļie vecāki runājam ar bērniem, ja laižat šādos svētkos, izrādīt cieņu pret citiem un citu īpašumu!
Un ja manis vai kāda cita vietā būtu kāds nenormālais vai agresīvs cilvēks, kas tiem sīkajiem rupekļiem iedotu pa mizu, paliktu jau viņš vainīgs, nevis tie sīkie riebekļi, kas izraisīja šo situāciju," pikta ir Diāna.
Komentāros cilvēki neslēpj sašutumu par šādu bērnu uzvedību. Tiesa, ļoti daudzi arī norāda - viņu pusē ciemos bijuši ļoti draudzīgi un pieklājīgi bērni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:57

Jaunākās diskusijas