Apmeklētāji neslēpj sašutumu par situāciju Helovīnu šausmu parkā Bauskā

tautaruna.lv 8.novembris 2022, 3:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Aizvadītajā nedēļas nogalē lieli cilvēki pūļi devās aplūkot Helovīnu šausmu parku Bauskas pilskalnā. Tiesa, kā liecina mikroblogošanas vietnē twitter publicētā informācija, tad ne visiem pēc apmeklētā pasākumā atmiņā paliks pozitīvas emocijas.
"Starp kafejnīcu un pili ir asfalta tiltiņš. Pa labi, pa kreisi nav ne apgaismojuma, ne barjeras," stāsta kāda instagram lietotāja. "Rinda un plūsma neiet tik raiti. Vispār briesmīgi. Ja tur kāds nokristu, garantēta roka, kāja lauzta. Es esmu pārsteigta un šokēta par organizatoriem, kuri nenodrošina drošību. Kā var nebūt tur apgaismojos un barjeras vai margas," jautā kāda sociālā tīkla instagram lietotāja, kura apraksta situāciju, kāda sestdienas vakarā bija vērojama pie Helovīnu šausmu parka Bauskas pilskalnā.
"Es Jums nevaru izstāstīt, cik drausmīgi organizēts (lasīt neorganizēts) bija tas Bauskas Helovīnu parks," raksta kā mikroblogošanas vietnes twitter lietotāja.
"Autori esot . Bet par logistiku un drošību nav padomājuši. Braucu ap 20 no Īslīces uz Rīgu un tiešām bija žēl autobusu un tālbraucēju, kuri to korki pie Iecavas un tad Code-Bauska izdzīvoja. Mums tiešām trūkst baiłu sajūtu? Vai bij tik laba reklāma? Tad jau labāk uz Dobeli," norāda kāda cita ieraksta komentētāja.
"Nekas netiek organizēts, uguns šovu vienkārši nebija iespējams redzēt. Līdz ieejai jāstāv nepilnas divas stundas. Neiesaku apmeklēt," tikmēr publiski norādījusi kāda sociālā tīkla facebook lietotāja.
Tikmēr citi atsauksmes organizatoriem velta atzinīgus vārdus, norādot, ka neviens nav vainīgs, ja cilvēki paši nemāk organizēt savu laiku.
"Paskatījos uz atsauksmēm - nevainosim pasākuma organizatorus tajā, ka paši neprotam izplānot savu laiku, ka vēlamies lai viss būtu pasniegts uz paplātes..dodoties uz jebkuru pasākumu ir jārēķinās ar sastrēgumiem, cilvēku pūļiem,- ir muļķīgi doties uz Jaungada uguņošanu un domāt ka tu tur būsi vienīgais apmeklētājs...Mēs uz pasākumu devāmies laicīgi, novietojām auto otrpus tiltam, baudot lieliskās rudens dienas pastaigā nonācām parkā. Protams bija rinda, bet kustējās ātri jo darbojās vairākas kases un 30 minūšu laikā bijām nokļuvuši spociņu pasaulē. Nekas tāds iepriekš Latvijā nav redzēts, mums patika, interesanti objekti, dažas atrakcijas kur bērni var izkustēties, kustīgās un nekustīgās lelles....ja aizbrauc laicīgi visu var apskatīt... Protams šīs dienas odziņa ugunsšovs vilināja daudzus un tas bija tā vērts. Tiešām fantastiski pavadīta diena. Paldies organizatoriem," sociālajā tīklā facebook savu atsauksmi sniegusi kāda pasākuma apmeklētāja.
"Ar visu to, ka rindā pavadīju vairāk kā stundu, atnākot laicīgi jau 17:45, tomēr tas bija tā vērts izbaudīt gan Helovīna gaisotni, gan fantastisko šovu. Vienīgais ieteikums un risinājums raitākai tikšanai iekšā būtu bijusi iespēja biļetes iegādāties online...bet par to apmeklētāju kultūru jau nevar vainot organizētājus...tie priekšā līdēji patiesi bez jebkādas pietātes pret tiem, kas saprotoši gaidīja rindā un ja vēl tie, kas sēdēja nebūtu sadomājuši celties kājās, tad skatuve būtu pārskatāma...taču jā, kurš gan varēja paredzēt, ka arī Bauskā pasākumu apmeklēs tik milzīgi daudz cilvēku, lai gan noteikti tur dominēja ciemiņi ne vietējie. Jebkurā gadījumā, es neesmu vīlusies un pat to haosu.vērot bija iespaidīgi, jo tā jau.ir tikai un vienīgi mūsu pašu.uzvedības kultūra," uzsver kāda cita facebook lietotāja.
Kā liecina publiski pieejamā informācija, tad Helovīnu šausmu parks Bauskas pilskalnā apskatāms līdz pat 5.novembrim. TV3 Ziņas vēsta, ka "kopumā pilskalna teritorijā izvietotas teju trīs simti biedējošu figūru - dažas tiešām kā no šausmu filmām. No visdažādākajiem materiāliem sastiķētas mūķenes, raganas, dažnedažādi briesmoņi - arī samērā dzīvi zombiji. Ideja par šāda parka izveidi aizgūta no lietuviešiem, un organizatori neslēpj, ka interese par parku ir tiešām liela".











Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:18

Jaunākās diskusijas