Rīdzinieks pie acu ārsta saskaras ar šausmīgu attieksmi

tautaruna.lv 4.novembris 2022, 3:00
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Kāds mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājs dalījies ar stāstu par nelāgu attieksmi pie acu ārsta.
Vīrietis raksta, ka ierodoties Acu traumpunktā Biķerniekos, saskāries ar šausmīgu attieksmi gan no medicīnas māsas, gan ārsta.

"Problēmas ar aci. Ceturtdien ārsts izraksta pilienus, nepalīdz. Sestdienas vakarā nevaru izturēt, braucu uz Biķerniekiem, uz acu diennakts traumpunktu. Attieksme joprojām šausmīga - ieeju, māsiņas pirmais jautājums: Kāpēc nebrauci uz Stradiņiem? Atnāk ārsts: Kāpēc nebrauci pa dienu?" raksta vīrietis.

Jāpiebilst, ka komentāros cilvēki pauda dažādus viedokļus - kāds nesaprata, par ko vispār ir sūdzība.

"Tas par to braukšanu pa dienu diezgan loģisks jautājums. Tā, šķiet, ir bieža parādība, ka visu dienu ciešas un atbrauc vēlu/naktī, kad daudzi speciālisti mājās. Nevajag apvainoties, atbildi un aizmirsti."

"Tādi jautājumi gan neliecina par šausmīgu attieksmi."

"Es arī vakarā pēc 20:00 aizvedu uz turieni bērnu ar satraumētu aci. Bija satraumēts acs ābols, baltumā caurums. Viņu pat neapskatīja, pateica, ka bērnus neņem."

Daļa dalījās ar līdzīgiem stāstiem par mediķu attieksmi.

"Vakardien, pēc plkst.22.00 zvanīju uz NMPD, jo 4gadigai meitai 39,9 nekrītas. Šaubījos ko darīt, vēlējos jautāt. Lai pēc tam nav jānožēlo bezdarbība. “Ko tagad jūsu meita dara?” - “Guļ, tikko iemiga” - “Kāpēc jūs zvanat tad, kad viņa guļ?”"

"Tur tā ir. Man savulaik bija sīka operācija tur jāveic, un vēl pirms tam mātei bija kataraktas operācija. Attieksme ir briesmīga, bet ir arī labā ziņa - rezultāts ir labs. Gan mūsu ģimenē, gan arī vēl divās, kuras tur operējušās."

Vēl daļa gan rakstīja par pozitīvu pieredzi minētajā ārstniecības iestādē.

"Arī reiz braucu naktī uz turieni!Attieksme fantastiska, palīdzēja. Uzzinot, ka psiholoģiski nespēju atļaut sev iešpricēt acī, dakterīte ar māsiņu mani fantastiski apčakarēju un sašpricēja man to aci! Tākā pilnīgi pretēji tavam gadījumam! Paldies visiem medicīnasdarbiniekiem!"

"Divreiz esmu tur bijusi, ārsti un māsiņas bija ļoti laipni, visu izmeklēja, izskaidroja, zāles izrakstīja."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas