Iespējams, atriebība; Jaunjelgavā izceļas liels ugunsgrēks

tautaruna.lv 26.oktobris 2022, 13:15
 
Oksana Džadana/F64
Kamēr kaimiņi panikā glāba savas mantas, tostarp kaķus, pats vaininieks sēdēja uz akas malas un vēroja notikušo. Šādu situāciju, nakts melnumā degot kaimiņa mājai, piedzīvoja Jēkabpils ielas iedzīvotāji Jaunjelgavā, vēsta "Degpunktā".

Uztraukuma pilnu nakti piedzīvoja Jēkabpils ielas iedzīvotāji Jaunjelgavā. Vienā no koka mājiņām bija izcēlusies ugunsnelaime 90 kvadrātmetru platībā. Ierodoties Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD), ēka jau pamatīgi dega un liesmas draudēja izplatīties uz kaimiņu mājām, kuras atradās vien pusotru metru tālāk.

Tagad adresē redzams bēdīgs skats. Liesmas nav atstājušas veselu nevienu mitekļa sienu vai stūri. Savukārt pats mājas īpašnieks šobrīd atrodas sociālajā namā. Pēc iedzīvotāju teiktā, šī nav pirmā reize, kad pensionāra miteklī izceļas ugunsnelaime, kas apdraud arī kaimiņus.

Ugunsgrēka izcelšanās iemesli kaimiņiem nav zināmi, taču iedzīvotāji uzskata, ka tā bijusi atmaksa par vīrieša izrunāšanos.

“Visi viņam bija dzērāji, visi viņam bija zagļi. Izpalīdzīgs viņš arī bija, bet viņam vajadzēja apskatīt visus dārzus, visus pagalmus. Viņš gribēja visu kontrolēt. Vienvārdsakot - komunists,” stāsta Jēkabpils ielas iedzīvotāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas