Iedzīvotāja Grīziņkalnā pamana ko bīstamu; brīdina citus

tautaruna.lv 26.oktobris 2022, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Grīziņkalna parkā absurdu situāciju pamanījusi Anna, vēsta raidījums "Bez Tabu".
“Grīziņkalna parkā jau sen esmu novērojusi caurumu, kas ir bīstams bērniem un suņiem, kuri regulāri apmeklē parku. Naglas, asi metāla gali un caurums zemē!” atklāj Anna.

Skatītāja arī iesūta bīstamās vietas fotogrāfijas, piebilstot, ka neviens ilgstoši neliekoties ne zinis par vaļējo lūku.

Vaļējā lūka atrodas uz uzņēmuma “Augstsprieguma tīkls”, kas sevi dēvē par Latvijas energosistēmas mugurkaulu, piederoša īpašuma Ata ielā. Sazinoties ar kompānijas pārstāvi, vienoties par komentāra sniegšanu klātienē gan neizdodas, taču “Augstsprieguma tīkls” atklāj, ka akas vākam ne pirmo reizi pieaugušas kājas.

"Diemžēl metāla zādzības ir ikdiena ne tikai AS “Augstsprieguma tīkls”, bet arī citiem komunikāciju turētājiem. AS “Augstsprieguma tīkls” vismaz reizi mēnesī apseko visus savus objektus un novērš trūkumus. Apakšstacija “Grīziņkalns” šogad no zādzībām cieš jau otro reizi," skaidro uzņēmumā.

Garnadžu ķetnās nokļuvuši aku vāki ne tikai Grīziņkalna apkaimē. Uzņēmums atsevišķos gadījumos metāla vāku vietā nu izvieto plastmasas vākus, kas zagļu acīs jau vairs nemirdz tik spoži.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas