Sieviete pēc situācijas vilcienā Latvijā uzrunā bērnu vecākus

tautaruna.lv 1.novembris 2022, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja pirms dažām dienām publicējusi ierakstu, kurā īpaši uzrunājusi bērnu vecākus.
"Nesen sanāca braukt vilcienā. Pamanīju zēnu, kurš sēdēja pāris krēslus uz priekšu pretējā pusē. Zēnam apmēram 9-10 gadi," sociālajā tīklā facebook publicētajā ierakstā norāda ieraksta autore.

"Vilciens ritēja savu ceļu. Vienā brīdī zēns piecēlās kājās un jautāja, vai ir Sigulda. Protams, šī pietura jau sen bija atpakaļ. Zēns skaļi raudot aizgāja aiz durvīm, šķiet, ka bija nedaudz arī kauns, ka raud. Nāca atpakaļ, noraudājies, sarkans. Neviens nepievērsa uzmanību! Uzrunāju zēnu, noskaidrojām, kas noticis, zēns bija aizmidzis un nogulējis savu pieturu. Telefons izslēdzies, telefona numuru no galvas nevienam nezināja! Kopā noskaidrojām ko varam darīt, lai nonāk mājās," stāsta sieviete, kura sarežģītajā situācijā palīdzējusi puisēnam.

"Ko es ar to gribēju teikt..... vecāki, lūdzu, ar bērniem pārrunājam arī par šāda veida situācijām, iesakam kā rīkoties. Telefona numuru uzrakstam uz lapiņas un aizliekam aiz telefona vāciņa," lūdz ieraksta autore. Viņa arī mudina pieaugušos būt piemēram un palīdzēt bērniem, kuri nonākuši šādā situācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

...nāk prātā mazais Ivans un viņa liktenis... Man vienreiz arī gadījās līdzīga situācija, Rīgā mikroautobusā, apmēram 9 gadus vecs zēns brauca ierasto maršrutu uz sporta nodarbībām, bet vienā posmā ceļš bija aiztausīts remonta dēļ, šoferis izmeta krieviski kaut kādu tekstu ko pat es nesapratu un brauca tālāk. Skatos, zēns apjucis kāpj ārā nākamajā pieturā, tā kā nekur nesteidzot, izkāpu līdzi, paprasīju kur viņam jānokļūst un vai no šīs vietas viens būtu aizgājis, kur vajag? Viņš teica, ka nē. Un varēja saprast, ka zēns nezina ko būtu jādara šajā situācijā. Teicu, kai izlasa ielas nosaukuma plāksnē ielas nosaukumu un zvana vecākiem. Toreiz kopā aizgaājām līdz adresei kur zēnam vajadzēja. Rīga tak maza 😊

25.oktobris 2022, 11:24 Atbildēt

Malacis, sarežģītajā situācijā palīdzējusi puisēnam!

1.novembris 2022, 17:12 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas