Ukraiņus vajagot iznīcināt...kāds "varonis" Rīgā kara bēgļiem velta lērumu apvainojumus

tautaruna.lv 17.oktobris 2022, 18:30
 
Pixabay
Pret Ukrainas bēgļiem fiksēto agresijas gadījumu skaits Latvijā nav liels, tomēr tie plaši izskan sabiedrībā, secina Valsts policija un amatpersonas. Soctīkli ir laba platformā, kur parādīt šos "varoņus"....
"Vakar Rīgā, Krasta iela 95, garāžu kooperatīvā "Putnusala" ap 19:00 mūsu kolēģis ar savu sievu, kuri ir atbraukuši no okupētās Hersonas pilsētas saskārās ar kārtējo "russkij Mir" pārstāvi(minētā kooperatīva apsargu).
Uzzinot, ka viņi ir ukraiņi "russkij Mir" pārstāvis sāka viņus pazemot un apsaukāt(hohli,nacisti, banderovci u.t.t.), kā arī teica, ka viņiem jāatgriežas uz Hersonu un jākaro Krievijas pusē, ka viņš neieredz viņus, tādas nācijas kā ukraiņi nepastāv, Krievija visu pareizi dara, un viņus vajag "uņičtožitj".
Latviju esot izveidojuši krievi, te dzīvo tikai krievi un latvieši, bet ukraiņiem te nav vietas. Tās ir tikai "dažas pērles". Papildus visam draudēja ar ieroci un bija alkohola reibumā. Tika izsaukta policija un uzrakstīts iesniegums. Varoni, protams, palaida mājās. Gaidīsim resoriskās pārbaudes rezultātus. Dodiet ziņu, ja kāds var palīdzēt šajā lietā, Latvija ir pilna ar šādiem kadriem," vietnē "Facebook" raksta Edgars.

Valsts policija sākusi resorisko pārbaudi par pamatīgā reibumā esoša apsardzes darbinieka konfliktu ar Ukrainas valstspiedrīgajiem.

Visas iesaistītās personas tika nogādātas policijas iecirknī, kur pieņemts iesniegums un paskaidrojumi.

Vienlaikus konstatēts, ka konfliktā iesaistītais apsardzes darbinieks ir pārkāpis ieroču aprites noteikumus - viņš atradās vairāk nekā trīs promiļu stiprā alkohola reibumā un pie viņa atradusies gāzes pistole.

Saistībā ar notikušo sākts administratīvais process un policijas darbinieki gāzes pistoli atsavināja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:37

Jaunākās diskusijas