Soctīkli "uzsprāgst": kādas šaušmas autovadītāji piedzīvo Rīgas ielās

tautaruna.lv 12.oktobris 2022, 11:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Pēc tam, kad kāds mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājs - autovadītājs - dalījās ar stāstu par citu šoferu negodprātīgo rīcību, neievērojot atļautā braukšanas ātruma ierobežojumus, Twitter komentētāji sacēla lielu vētru - atklājās, ka ar līdzīgu situāciju saskārušies daudzi autovadītāji Rīgā.
Ieraksta autors stāsta par notiekošo Čiekurkalnā, kad autovadītāji, kas neievēro atļauto braukšanas ātrumu, vēl steidzas nolamāt un pat draudēt šoferiem, kuri to ievēro.

"Vakar trešo reizi, kopš Čiekurkalnā ieviesta 30 km/h zona, braucot ar atļauto ātrumu, saņēmu fiziskus izrēķināšanās draudus no steidzīgajiem un satiksmes noteikumus ignorējošiem šoferiem. Spiešanos aizmugurē, mirkšķināšanu ar gaismām, ceļa nogriešanu pēc apdzīšanas pat neskaitu," pieredzē dalās ieraksta autors.

Viņš arī piebilst, ka Ceļu policijas ekipāžu Čiekurkalna 1. un 2. līnijā ir redzējis tikai caurbraucot.

Jāpiebilst, ka ieraksts izsauca lielu viedokļu vētru un arī citi autovadītāji gan dalījās ar līdzīgiem stāstiem, gan kritizēja noteiktos ātruma ierobežojumus, saucot tos par bezjēdzīgiem.

"Nav jēgas no 30 km/h zonas, ja: 1) netiek mierināta satiksme ar šķēršļiem/palīglīdzekļiem; 2) nenotiek ātruma kontrole. Labi vēl, ka "huligāni" ir uzkrāsojuši atgādinošo (30) uz asfalta pie katra krustojuma!"

"Jā,šis man arī pārsteidz. Viens ir tas,ka paši pārkāpj. Bet pavisam kas cits pārmest un izrādīt agresiju pret tiem,kuri ievēro."

"Tas pats Dzērbenes ielā....pilnīgi bezjēdzīgs pasākums ar tām 30km/h zīmēm. Labāk visas bedres būtu aizlāpijuši!"

"Tādi paši brīnumi notiek pie Akropoles pie Slāvu tilta."

"Tāda pati situācija uz Jaunciema gatves, kur jau pāris mēnešus 70 vietā ir 50 un es ļaunais visus bremzēju."

"Sačakarēja visu ielu ar tiem 30. Tur tam ierobežojumam nav nekāda pamata. Ir platas ietves abās ielas pusēs, gājēju maz, iela vienvirziena. Nekad daudzu gadu garumā tur neesmu redzējis nevienu CSNeg. Murgs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:12

Jaunākās diskusijas