Izmisums vai neprāts? Līdzcilvēki šokā par izvēlēto kurināmo ziemai

tautaruna.lv 26.septembris 2022, 20:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Gāze, elektrība, granulas, briketes, principā jebkas, kas kalpo apkurei, šobrīd ir zelta vērtē, tostarp arī malka. Un cilvēki cenšas ekonomēt...kā nu var....Žurnālists Aidis Tomsons publicējis attēlu, kurā redzāms, kādu kurināmo iegādājies viņam kaimiņš....cilvēki, maigi sakot, ir pārsteigti....

Agris: "Tas maksā ar risku nosvilināt māju vai vismaz sabojāt krāsni un skursteni... lēti gan un siltumspēja/degšanas temperatūra šādam kurināmajam ar laku un krāsu piedevu ir visai augsta"

Kaspars: "Esam patiesībā arī tik tālu aizdzīvojušies.

Mēbeļu, būvobjektu atlikumi būs apkurei jāizmanto, kamēr mežus ar lielajiem traktoriem gāž tūkstošiem kubikmetru stundā ziemeļu un austrumu pierobežās.. Tur zāģi un traktori nolīdzina visu līdz ar zemi."
Neils: "Par šo pat negribas domāt kādi visādi s….i tiks dedzināti šoziem, tsk vecās eļļas, dažādas plastmasas, šeit pat gāzmaska nepalīdzēs."
Velta: "Saplēsīs skursteni,pārbīsies un tad varēs salt.."
Matīss: "Njā, kādu laiku atpakaļ bija iespēja dzīvot netālu no viena, kurš dedzināja visu ,kas deg. Aromāts- perfekts. Saproti, ka visa Mendeļējeva tabula pa zemi staigā. Risinājums? Nav. Kaimiņam sēta nesmirdēja, jo dūms tak aizpūšas tālāk."
Andris: "Apsveicu! Mājas fasādi vajadzēs pārkrāsot, un logus ar šķīdinātāju tik varēs nomazgāt."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas