"Paniski smiekli"; cilvēki ironizē par kārtējo būvnieku "pērli" Rīgas ielās

tautaruna.lv 23.septembris 2022, 13:25
 
Pixabay
Soctīklos ik pa laikam parādās kāds būvnieku "šedevrs". Bet pirms būvnieki ķeras pie darba, kāds taču konkrēto brīnumu izstrādā, kāds apstiprina...un visiem viss apmierina?

Redzamais skats ir iemūžināts Rīgā, Kalnciema iela 43.

Ekrānšāviņš

Rīgas dome pie ieraksta komentē šādi: "Šis stabs atradās tajā pašā vietā pirmstam, tādēļ tās pārvietošana būtu nepamatota, lieku resursu tērešana."

Kāds twitter lietotājs raksta: "Ja stabs nevar paiet malā, tad varbūt celiņš varēja to apiet? Kā būtu, ja ierēdņi pārstātu dzīvot ekseļos un instrukcijās?"

11 joslu krastmala: "Kad vajag gājēju pāreju kur uzbūvēt, tā standarti neļauj un drošība un viss kas. Kad ietves vidū stabs, tad nu neko darīt, tā vēsturiski bija. Nākošajā pārbūvē noteikti ko uzlabosim, tikai jāpaciešās."

Debora: "Ieraugot bildi, dziļā nostaļģijā atcerējos omītes sunīti Tipsi, kurš Siguldas stacijā, pa peronu ejot saimniekiem pa priekšu, bet lūrot "pār plecu", ieskrēja šādi novietotā stabā . Pēc dažiem gadiem arī brālēns tajā pat stabā atdūrās."

Erts: "Šis stabs varētu būt pierādījums, ka neviens līdz būvdarbu sākšanai šajā objektā dzīvē nebija bijis.."

Diskusijā iesaistījās arī pat Rīgas domes mērs Mārtiņš Staķis: "Šis ir nonsenss, ko nedrīkst pieļaut, plānojot un veicot rekonstrukcijas darbus, un nekādu atrunu šeit nedrīkst būt. Esmu uzdevis atbildīgajām iestādēm šo novērst, lai šī šķēršļa ietves vidū nebūtu. Tiks arī izvērtēts, kāpēc šāds risinājums pieļauts."

Un, skat, jau nākamajā dienā ap slaveno stabu manāma rosība:

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:51

Jaunākās diskusijas