VIDEO. Par telefona lietošanu "Ryanair" reisa laikā Vācijā aiztur igauni

tautaruna.lv 24.septembris 2022, 10:15
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Pixabay.com
Ninbergas lidostā Vācijas policija gaidīja nosēžamies aviokompānijas "Ryanair" reisu no Tallinas. Pēc lidmašīnas piezemēšanās, lidmašīnas kapteinis lūdza pasažieriem palikt savā vietā un sagaidīt policiju, vēsta postimes.ee.

Apmēram stundu pēc pacelšanās no Tallinas lidostas viens no pasažieriem, izmantojot brīdi, kad visi stjuarti atrodas lidmašīnas astes daļā, pacēla stjuarta telefonu, atrada pareizo pogu un vairākas reizes teica igauņu valodā: uks, kaks, kolm (viens, divi, rīts), stāsta aculiecinieks. Pēs tam pa skaļruni atskanējusi barga vīrieša balss, kas angliski teica: "Nekavējoties pārtrauciet, tas ir nelikumīgi!"

Pie vīrieša, kas bija gribējis tēlot stjuartu, piesteidzās īstie stjurati, apsēdināja pasažieri viņa vietā un pie nepaklausīgā pasažiera izsauca lidmašīnas kapteini. Pēc vārdu pārmaiņas lidmašīnas kapteinis atgriezās kabīnē un pa mikrofonu griezās pie pasažieriem ar aicinājumu:

Cienījamie pasažieri. Lidmašīna nav automašīna, autobuss vai vilciens. Šeit ir stingri drošības noteikumi, kurus es stingri ievēroju. Tāpēc pēc nosēšanās es lūdzu pasažierus palikt savās vietās. Policija atbrauks un aizvedīs pasažieri, kurš ir neievēroja noteikumus.

Kā jau lidmašīnas kapteinis bija teicis, pēc nolaišanās un lidmašīnas pilnīgas apstāšanās visiem pasažieriem atkal tika lūgts palikt savās vietās. Ieradās policija, kurai tika nodots vīrietis, kurš bija izmantojis lidmašīnas skaļruni, lai pateiktu "viens, divi, trīs".

Pagaidām nav zināms, kādu sodu saņēma aviopasažieris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.septembris 2022

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas